inTurda.ro

Spectacol de operetă extraordinar la Fabrica de Teatru Turda

Spectacol de operetă extraordinar la Fabrica de Teatru Turda

Spectacol de operetă extraordinar la Fabrica de Teatru Turda
mai 14
10:26 2024

🎭 În data de 22 mai 2024, începând cu ora 19:00, vă invităm la un spectacol de operetă extraordinar la Fabrica de Teatru Turda. 🎶

Babel Party este un eveniment organizat în parteneriat cu prestigioasa instituție, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, un proiect care reunește talentele tinere și creative din lumea muzicală și a artei spectacolului.

Cu un scenariu original și amuzant, personaje colorate și pline de farmec, spectacolul promite să vă ofere o partitură dinamică care cuprinde arii și momente memorabile din cele mai iubite operete, dansuri captivante și multă voie bună.

Distribuția este formată din talentați studenți de la ani II până la masterat, specializați în Canto, Artele Spectacolului Muzical și Artele Spectacolului Coregrafic. Motto-ul lor este simplu și sincer: „Publicul se distrează atunci când noi ne simțim bine pe scenă!”

Primăria Turda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Profesorii pot beneficia GRATUIT de resurse pentru activități de mediu!

Profesorii pot beneficia GRATUIT de resurse pentru activități de mediu! Profesorii pot beneficia de resurse gratuite pentru activități de mediu....

Închide