inTurda.ro

Un moment de har și înnoire spirituală binecuvântează Câmpia Turzii

Un moment de har și înnoire spirituală binecuvântează Câmpia Turzii

Un moment de har și înnoire spirituală binecuvântează Câmpia Turzii
mai 22
16:53 2024

☦️Un moment de har și înnoire spirituală binecuvântează Câmpia Turzii

📅Într-o atmosferă de profundă bucurie și recunoștință, comunitatea ortodoxă din Câmpia Turzii se pregătește să trăiască un eveniment de o însemnătate spirituală deosebită. Duminică, 26 mai 2024, începând cu ora 9:00, Biserica „Învierea Domnului” își va deschide porțile pentru a primi doi ierarhi luminoși ai Bisericii Ortodoxe Române, Înalt Preasfințitul Părinte Andrei – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului alături de Preasfinținul Părinte Ignatie – Episcopul Hușilor.

🙏🏻Această zi binecuvântată va fi încununată de o Sfântă Liturghie Arhierească, oficiată în duh de rugăciune și iubire creștină, în cadrul căreia se va săvârși și sfințirea lăcașului de cult. Bijuteria arhitecturală, încărcată de istorie și spiritualitate, își recapătă strălucirea de odinioară, devenind un simbol al credinței și al unității comunității noastre.

✅Vă invităm cu căldură să vă alăturați nouă în acest moment de har și înnoire spirituală. Să ne deschidem inimile pentru a primi binecuvântarea și înțelepciunea transmisă de cei doi ierarhi, să ne rugăm împreună pentru binele comunității noastre și să ne bucurăm de frumusețea și sacralitatea acestui lăcaș de cult.

💯Haideți să fim împreună martorii unei zile memorabile, care ne va apropia de Dumnezeu și ne va întări în credință!

Vă așteptăm cu drag!

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Comunicat de presa – AUR: ”Turdeni, NU-I LĂSAŢI SĂ PRIVATIZEZE APA NOASTRĂ”

Comunicat de presa - AUR CMF LOCALE 21240330 Domnule Bobic, vă întreb public şi vă rog să îmi răspundeţi public:...

Închide