inTurda.ro

Adio, cursuri de dupa-amiaza la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”

Adio, cursuri de dupa-amiaza la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”

Adio, cursuri de dupa-amiaza la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu”
mai 27
18:03 2024

❗𝗔𝗱𝗶𝗼, 𝗰𝘂𝗿𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗱𝘂𝗽ă-𝗮𝗺𝗶𝗮𝘇ă 𝗹𝗮 Ș𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹ă „𝗔𝘃𝗿𝗮𝗺 𝗜𝗮𝗻𝗰𝘂”

🎓După ani la rând, în care clasele a III-a efectuau cursurile de după-amiază, din cauza lipsei de spațiu, aceste momente devin istorie.

🏗️Lucrările de transformare a fostei Centrale Termice se apropie de final, recepția urmând a fi făcută peste aproximativ două săptămâni.

🎒În 2023, Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării de pe lângă Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a aprobat o finanțare în valoare de aproape 215.000 de euro. Prin această finanțare, fosta Centrală Termică a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” a fost reabilitată, în interiorul ei amenajându-se sală de cursuri, after-school, sală de mese și laborator IT.

✅Investiția a fost posibilă ca urmare a demersurilor întreprinse de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, pe lângă Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.

💯Ei bine, generația care în toamnă vor intra în clasa a III-a va fi prima din istoria recentă a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” care nu va mai face cursuri de după-amiază!

💬„Le mulțumesc partenerilor noștri din Ambasada Statelor Unite și le mulțumesc părinților care au avut încredere în reușita acestui proiect și, mai ales, răbdare pentru ca totul să decurgă conform planului. De acum, copiii vor merge la școală în cursuri de dimineață, la fel ca toți ceilalți colegi ai lor.”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

🙏🏻Această investiție demonstrează, încă odată, preocuparea constantă pe care domnul primar o are față de dezvoltarea infrastructurii de educație și crearea de condiții tot mai bune, în care elevii comunității noastre să învețe.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
S-a dat START înscrierilor la CREȘĂ și GRĂDINIȚĂ. Ce documente ai nevoie și care este perioada de înscrieri

Astăzi, 27 mai 2024, s-a dat START înscrierilor la CREȘĂ și GRĂDINIȚĂ. Vezi mai jos ce documente ai nevoie și...

Închide