inTurda.ro

Masina lovita de o anvelopa desprinsa de la un autoturism, la iesire din Turda

Masina lovita de o anvelopa desprinsa de la un autoturism, la iesire din Turda

Masina lovita de o anvelopa desprinsa de la un autoturism, la iesire din Turda
iulie 11
11:25 2024

O masina a fost lovita de o anvelopa desprinsa de la un autoturism, la iesire din Turda.

Partea vatamata a postat urmatorul mesaj, intrucat nici Politia nu a putut identifica de la ce autoturism s-a desprins anvelopa respectiva:

Buna seara,

Astazi (10 iulie, in jurul orei 16:45) ne-a fost lovita masina la iesirea din Turda (in curba marcata in poza, langa Unitatea Militara, spre OMV) de catre o anvelopa desprinsa de la un alt autoturism (roata venea din sens opus). Nu stim exact de unde a sarit, nu s-a oprit nicio masina.

Roata a venit cu viteza si a lovit partea din fata-stanga, a cauzat explozia anvelopei din fata a masinii si a sarit peste masina – probabil in afara carosabilului, deoarece nu a mai fost gasita nici de politie.

A trecut cumva cineva prin zona azi, pe la 16:45? Daca ati vazut vreo anvelopa cazuta in zona sau vreun autoturism cu roata lipsa, sau chiar intregul eveniment, va rog sa imi scrieti, orice informatie sau filmulet ne-ar fi de ajutor.

Multumesc mult!

Vezi postarea in grupul INFO TRAFIC CLUJ.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
România participă la Campionatul European de handbal masculin, tineret. Un TURDEAN a prins lotul!

România participă la Campionatul European de handbal masculin, tineret. Turdeanul Pințoiu George, legitimat la AHC Potaissa Turda, a prins lotul...

Închide