inTurda.ro

PDL-istii turdeni refuză trecerea la PMP

PDL-istii turdeni refuză trecerea la PMP

PDL-istii turdeni refuză trecerea la PMP
martie 04
08:54 2014

Se pare că PD-L Turda nu se pliază pe trendul democrat liberalilor de la nivel național. Dacă în țară zeci de reprezentanți ai PD-L au trecut la nou-înființatul Partidul Mișcarea Populară, la nivel local PDL-iștii sunt mai statornici.

După primarul Tudor Ștefănie, care a declarat într-o conferință de presă susținută în luna februarie că pentru el PMP nu reprezintă o opțiune, vine și rândul organizației de tineret să spună „Nu”.

Am fost informați că in anumite discuții care au avut loc între reprezentanții locali ai PMP și PD-L Turda, Răzvan Chișiu, unul dintre Vicepreședinții organizației de tineret ai PD-L Turda, a fost solicitat să treacă în PMP și să ocupe funcția de Președinte.

Deși era o avansare în funcție, Răzvan, la fel ca primarul Ștefănie, a ales să refuze funcția de președinte PMP și să rămână în OT-PDL Turda ca vice-președinte.

Dacă poziția și influența lui Tudor Ștefănie în zona Turda sunt în evident motivele pentru care s-a dorit trecerea lui în PMP, ne-am întrebat de ce a fost „ofertat” Răzvan, din partea tinerilor democrat-liberali și nu un alt reprezentant mai cunoscut?

Răzvan a obținut anul acesta funcția de Vicepreședinte OT-PDL și a primit ca responsabilitate partea de promovare și imagine, unde a reușit să aducă un plus. Parcă activitatea s-a intensificat la nivelul tinerilor și acțiunile lor sunt mai vizibile și mai interesante. Presa a început să scrie din nou despre OT-PDL și se pare că reprezentanții PMP (unii dintre ei cu background și cunoștințe despre activitatea internă a PDL), au observat implicarea lui.

Tot în presa locală am observat ca apar tot mai des poze cu Răzvan Chișiu… Se pare că tânărul are susținere în cadrul partidului și, credem noi, acest refuz de a trece în barca PMP, îl pune într-o lumină favorabilă în ochii echipei PD-L Turda. Oare urmează o schimbare în conducerea OT-PDL Turda?

Related Articles

Citește articolul precedent:
Aprofundare şi extindere a bunelor relaţii de colaborare cu Raionul Hînceşti, Republica Moldova

Informare de presă Ref: Primirea delegaţiei Raionului Hînceşti –Republica Moldova la Consiliul Judeţean Cluj   Consiliul Judeţean Cluj a primit...

Închide