inTurda.ro

Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 350.000 euro în Turda

Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 350.000 euro în Turda

Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 350.000 euro în Turda
mai 09
12:33 2019

Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc 350 000 euro în Turda

Prima investiție a rețelei în județul Cluj în 2019

 9 mai 2019 – Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu se extinde în județul Cluj și inaugurează mâine, în Turda, cel de-al optulea centru stomatologic. Investiția de 350 000 euro este prima din planul strategic care include această regiune în 2019, urmând deschiderea centrului de excelență regional din Cluj Napoca.

Decizia investițiilor din regiune vine pe fondul creșterii pieței locale cu aproximativ 60% și nivelului ridicat de conștientizare a sănătății dentare din partea populației de aici. Potrivit cifrelor Coface, județul Cluj este, după Capitală, cea mai importantă zonă la nivel național, luând în considerare cifra de afaceri totală de 83,5 milioane lei a celor peste 300 de cabinete active. Nivelul de educație al pacienților este superior și se reflectă în criteriile alegerii medicilor – 86% pe criteriul încrederii, urmat de cel al recomandării – 65%, conform studiului Millward Brown din ianuarie 2019.

“Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda și spitalului din Cluj Napoca, cea mai importantă prezență a noastră la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacienții care vin din toate zonele țării în București pentru serviciile noastre, sunt numeroase persoane din această regiune. Ne dorim să aducem aproape de locuitorii de aici tehnologia de ultimă generație și o echipă multidisciplinară pentru a le oferi tratamente personalizate, rapide și eficiente, dar și soluții la probleme complexe”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu deține, în prezent, opt clinici – cinci centre în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda. Cu o echipă de 200 de angajați și un plan de recrutare de încă 100 de persoane, rețeaua are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei opt ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți. Serviciile stomatologice oferite acum şi în Turda vor respecta standardele rețelei.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.cliniciledrleahu.ro.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
COMUNICAT DE PRESĂ – „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”, ediția a 3-a

COMUNICAT DE PRESĂ „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”, ediția a 3-a  Asociația Camera de Sus Turda în parteneriat...

Închide