inTurda.ro

Înscrieri VOLUNTARI Cros Turda – Alergăm pentru cei care NU pot alerga

Înscrieri VOLUNTARI Cros Turda – Alergăm pentru cei care NU pot alerga

Înscrieri VOLUNTARI Cros Turda – Alergăm pentru cei care NU pot alerga
mai 09
08:24 2019

Asociația Camera de Sus Turda, în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda, organizează cea de-a 3-a editie a crosului umanitar „Alergam pentru cei care nu pot alerga”.

Organizatorii au lansat un apel pentru VOLUNTARI: 

Voluntarii sunt cei care fac lucrurile să se întâmple! Dacă vrei să faci parte din super echipa care organizează crosul, lasă un comentariu mai jos până vineri, 10 mai 2019, și o să te contactăm noi pentru detalii.“ Dacă vrei să faci parte din echipa de VOLUNTARI, dă CLICK aici și lasă un comentariu.

Beneficiarii evenimentului  vor fi copiii din cadrul Centrului de recuperare psiho-neuro-motorie pentru copii cu handicap „Sf. Irina”, Turda și sportivii din cadrul Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap Locomotor „Oameni pentru Oameni” Turda (mai multe detalii gasiti pe website-ul oficial).

Taxele de participare sunt modice si sunt afisate pe link-ul de inscriere, pe www.cameradesus.ro/cros.

 

Programul evenimentului Caritabil:

Sâmbătă, 18 mai 2019, Centrul Pietonal Turda.

  • Înscrieri  – 08:30 – 10:00
  • Proba Junior și Walk – 10:00
  • Proba Main – 10:30
  • Premiere – 11:15
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Rezultate deosebite ale elevilor CNMV la etapele naționale ale olimpiadelor școlare și Conferința Internațională a Tinerilor Cercetători

Rezultatele deosebite ale elevilor CNMV la etapele naționale ale olimpiadelor școlare și Conferința Internațională a Tinerilor Cercetători Ȋn perioada vacanței...

Închide