inTurda.ro

Foto/VIDEO: Deschiderea oficială a Clinicii Dentare Dr.Leahu Turda

Foto/VIDEO: Deschiderea oficială a Clinicii Dentare Dr.Leahu Turda

Foto/VIDEO: Deschiderea oficială a Clinicii Dentare Dr.Leahu Turda
mai 10
13:46 2019

 

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu se extinde în județul Cluj prin inaugurarea celui de-al optulea centru stomatologic, la Turda! Investiția de 350 000 euro este prima din planul strategic care include această regiune în 2019, urmând deschiderea centrului de excelență regional din Cluj Napoca.

Decizia investițiilor din regiune vine pe fondul creșterii pieței locale cu aproximativ 60% și nivelului ridicat de conștientizare a sănătății dentare din partea populației de aici. Potrivit cifrelor Coface, județul Cluj este, după Capitală, cea mai importantă zonă la nivel național, luând în considerare cifra de afaceri totală de 83,5 milioane lei a celor peste 300 de cabinete active. Nivelul de educație al pacienților este superior și se reflectă în criteriile alegerii medicilor – 86% pe criteriul încrederii, urmat de cel al recomandării – 65%, conform studiului Millward Brown din ianuarie 2019.

Primul pacient, în cea mai nouă locație a noastră, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda. Mulțumim doamnei Gabriela pentru încredere! Promisiunea noastră față de pacienți rămâne aceeași: sănătate reală și o experiență excepțională. Vă așteptăm pe Calea Victoriei nr. 21 A! Programări la 0219134! #cliniciledrleahu #turda #sanatatereala#experientaexceptionala

“Vom avea, prin deschiderea clinicii din Turda și spitalului din Cluj Napoca, cea mai importantă prezență a noastră la nivel regional. Deja din cei peste 30% dintre pacienții care vin din toate zonele țării în București pentru serviciile noastre, sunt numeroase persoane din această regiune. Ne dorim să aducem aproape de locuitorii de aici tehnologia de ultimă generație și o echipă multidisciplinară pentru a le oferi tratamente personalizate, rapide și eficiente, dar și soluții la probleme complexe”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu deține, în prezent, opt clinici – cinci centre în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda. Cu o echipă de 200 de angajați și un plan de recrutare de încă 100 de persoane, rețeaua are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei opt ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți. Serviciile stomatologice oferite acum şi în Turda vor respecta standardele rețelei.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa www.cliniciledrleahu.ro.

De ce să vii la noua clinică stomatologică din Turda marca Dr. Leahu?

  • Servicii medicale integrate
  • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului SKY fast&fixed
  • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret
  • Servicii de ortodonție
  • Servicii de radiologie digitală
  • Tratamente de canal la microscop
  • Servicii stomatologice de urgență
  • Sigilări copii

În Clinica Dr. Leahu Turda o echipă dedicată are grijă ca fiecare intervenție să aibă cel mai bun rezultat pentru pacient. Totodată, actele medicale se vor desfășura în deplin confort și siguranță, pentru ca pacienții să beneficieze de „sănătate reală și o experiență excepțională”.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: READC a prezentat rezultatele activitatii din ultimii 5 ani de la Câmpia Turzii

Asociația R.E.A.D.C. și Primăria Câmpia Turzii au organizat în data de 08.05.2019, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” o conferința de...

Închide