inTurda.ro

VIDEO: Mircea Bravo, cerere în căsătorie cu Alexandra Dușa, actriță la Teatrul din Turda :)

VIDEO: Mircea Bravo, cerere în căsătorie cu Alexandra Dușa, actriță la Teatrul din Turda :)

VIDEO: Mircea Bravo, cerere în căsătorie cu Alexandra Dușa, actriță la Teatrul din Turda :)
mai 11
11:55 2019

Alexandra Dușa, actriță la Teatrul “Aureliu Manea“ din Turda, a filmat alături de Mircea Bravo un videoclip inedit, intitulat “CERERE ÎN CĂSĂTORIE“, care relatează “așteptările“ pe care le au tinerele domnișoare de la viitorul lor soț.

Acest material video a străns în mai puțin de 24 de ore de la lansare apropate 500.000 de vizualizări pe facebook, și aproape 100.000 pe canalul de Youtube.

”Ne dăm silința să creăm cel mai bun conținut pentru urmăritorii noștri și să fim de fiecare dată originali în idei și execuție. Cine vine cu o idee copiată este exclus din echipă. Glumesc. Îl batem până se jură că nu mai fură. Am început în 2014 cu videouri cu camera ascunsă (așa-zisele farse). Am parcurs toată țara și am filmat în: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Constanța, Iași, Târgu-Mureș, Alba-Iulia, Zalău, Bistrița etc. După 1 an, toată lumea mă recunoștea și nu am mai putut face farse. Am vrut să ma sinucid. Apoi, colegului meu i-a venit idee să filmăm cu camera la vedere sub forma unui reportaj și să transformăm dezavantajul că lumea mă cunoaște într-un avantaj. Astfel, am început să călătorim și în afara țării și am realizat reportaje în: Anglia, Franța, Spania, Italia, Belgia, Austria, Rusia etc. Vrem ca prin fiecare reportaj să facem lumea să râdă, dar și să transmitem informații despre locurile în care am filmat: infotainment” este prezentarea acestuia, pe contul de Facebook.

 

Mircea este foarte cunoscut în zona Transilvaniei. Pe Facebook are 1,1 milioane de aprecieri, 1,4 milioane de urmăritori și 480.000 de abonați pe canalul de youtube, cu mult mai mulți decât orice alt politician din România, cu excepția președintelui Iohannis, care are pe facebook 1,8 milioane de aprecieri.

Și Valentin Oncu a filmat alături de Mircae Bravo, iată mai jos imaginile:

VIDEO: Valentin Oncu, actor al Teatrului ”Aureliu Manea” din Turda, alături de Mircea Bravo

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Scuterist rupt de beat, reținut de polițiști după ce a cauzat un accident pe strada Săndulești

Polițiștii clujeni au reșinut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. ”La...

Închide