inTurda.ro

PMP Turda: Semnează pentru reducerea cotei de impozitare pentru locuințe, începând cu anul 2020! De tine depinde!

PMP Turda: Semnează pentru reducerea cotei de impozitare pentru locuințe, începând cu anul 2020! De tine depinde!

PMP Turda: Semnează pentru reducerea cotei de impozitare pentru locuințe, începând cu anul 2020! De tine depinde!
mai 21
10:08 2019

PMP Turda: Semnează pentru reducerea cotei de impozitare pentru locuințe, începând cu anul 2020! De tine depinde!

PMP Turda a fost singurul partid care în campania electorală de la alegerile locale din anul 2016 a propusreducerea impozitelor pe proprietate la minimul prevăzutde legislație (administrația precedentă PNL a aplicat o cotăde impozitare pentru locuințe de 0,10% din valoareaimpozabilă), respectiv o cotă de impozitare de 0,08%.

Asta ar fi însemnat reducerea impozitelor pe locuință cu 20%, raportat la anul 2016.

După alegerile locale din anul 2016, PMP Turda a câștigat 3 mandate de consilier local (circa 13% din opțiunilede vot ale turdenilor). Chiar dacă rezultatul a fost unul bun pentru noi, având în vedere eram la prima participarepentru alegeri locale, cele 3 mandate erau insuficiente pentru a ne impune această prevedere din programul nostru de campanie electorală.

Însă, am reușit convingem și alți colegi măsura esteuna echitabilă pentru cetățeni, astfel încât în 3 ani de mandatam reușit aducem o scădere de la o cotă de impozitare de 0,10% la una de 0,092% (care s-a aplicat în anul 2019). La ședința Consiliului Local Turda din data de 23 mai 2019 se vapropune o cotă de impozitare de 0,090% pentru anul 2020.

Chiar dacă în cei 4 ani s-a consemnat o scădere a cotei de impozitare de la 0,10% la 0,09% (scădere de 10%), grupulconsilierilor locali PMP Turda consideră  se poate aproba o reducere a cotei de impozitare la minimul prevăzut de lege (0,08%) începând cu anul 2020! 

Însă, cele 3 voturi pe care le avem nu sunt suficientepentru votarea acestei propuneri, fiind nevoie de 11 voturipentru ca un proiect fie adoptat. În aceste condiții, trebuie convingem și alți colegi, din alte partide. Iar pentruasta avem nevoie și de dvs!

Ne puteți ajuta completând și convingând și alte persoanedin Turda susțină această petiție online, astfel încât cu un număr mare de susținători (noi sperăm la minim 2000-3000 de persoane)  reușim convingem și alți colegi turdenii îșidoresc reducerea la minim a cotei de impozitare începând cu anul 2020!

IMPORTANT: Petiția se adresează doar persoanelor din Turda!

Semnează petiția! Distribuie petiția! Convinge și alțiturdeni o semneze! Împreună putem reuși!

Echipa de consilieri locali PMP Turda: Adrian Nap, Emil Moldovan, Radu Zoltan.

Notă: În cazul în care petiția va aduna un numărconsiderabil de semnatari, ne angajăm s-o prezentăm înConsiliul Local Turda, pentru a se lua decizia reducerii coteide impozitare la minimul prevăzut de lege.

Adresă petiție online:

https://www.petitieonline.com/dorii_s_scad_impozitele_pe_locuine_la_minim_incepand_cu_anul_2020

Pentru cei care doresc să integreze petiția în propriul site sau în cadrul articolelor ce vor fi publicate, codul este următorul:

<iframe src=”https://www.petitieonline.com/emb/230687″ style=”width: 100%; max-width: 700px; height: 500px; border: 1px solid #ccc;”></iframe>

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Foto: Incident rutier pe Autostrada A3

În acestă dimineață, în jurul orei 07:00, pe Autostrada A3 a avut loc un incident rutier în care a fost...

Închide