inTurda.ro

Avram Gal: În numele meu și al echipei ALDE, vreau să mulțumesc cetățenilor pentru primirea caldă și cuvintele lor de încurajare

Avram Gal: În numele meu și al echipei ALDE, vreau să mulțumesc cetățenilor pentru primirea caldă și cuvintele lor de încurajare

Avram Gal: În numele meu și al echipei ALDE, vreau să mulțumesc cetățenilor pentru primirea caldă și cuvintele lor de încurajare
mai 23
10:32 2019

Comunicat:

Avram Gal, Președinte al organizației ALDE Câmpia Turzii și actual consilier al Ministrului Apărării Naționale, împreună cu doamna deputat Steluța Cătăniciu, Președinte al ALDE Cluj și echipa ALDE  au desfășurat miercuri, 22 mai 2019,  o campanie de comunicare și informare a cetățenilor din Câmpia Turzii, despre alegerile europarlamentare care vor avea loc în 26 mai.

În acest sens, grupul s-a deplasat în mai multe cartiere ale municipiului, unde s-au întâlnit cu oameni dornici să știe mai mult despre aceste alegeri, despre opțiunile pe care le au la vot, oameni care sunt dispuși să voteze pentru o schimbare în bine, în România. De asemenea, reprezentanții ALDE au ascultat și au luat la cunoștință problemele cu care se confruntă comunitatea și au reiterat dorința lor de a se implica în rezolvarea acestora. Tocmai de aceea oamenii au fost îndemnați să meargă duminică la vot, iar odată cu aceste alegeri europarlamentare să înceapă o schimbare vizibilă în România.

Printre discuțiile purtate cu cetățenii s-a evidențiat dorința multora de a-l susține pe domnul Călin Popescu Tăriceanu ca și candidat pentru Președinția României.

Avram Gal dorește să mulțumească pe această cale cetățenilor pentru primirea călduroasă și cuvintele de încurajare primite.

,,În numele meu și al echipei ALDE, vreau să mulțumesc cetățenilor pentru primirea caldă și cuvintele lor de încurajare, pentru că nu uită tot ce am realizat pentru oraș în perioada în care am fost viceprimar, și nu numai, pentru susținerea de care dau dovadă mereu și încrederea pe care am primit-o din partea lor. Mă bucur că fac parte dintr-o comunitate deschisă și dispusă să dea o șansă schimbării României. Vă mulțumesc tuturor, vă invit să mergeți la vot și împreună să dăm o șansă Câmpiei Turzii!” a declarat președintele ALDE Câmpia Turzii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Semnare contract de achiziție publică de lucrări (proiectare și execuție) privind realizarea obiectivului de investiții: ”Restaurarea, punerea în valoare și introducerea în circuitul turistic a Castrului Legiunii V Macedonica, Potaissa-Turda”

  ANUNȚ DE PRESĂ Data: 22.05.2019 Semnare contract de achiziție publică de lucrări (proiectare și execuție) privind realizarea obiectivului de...

Închide