inTurda.ro

Matei Cristian: Schimbăm complet modul de gestionare a deșeurilor în municipiul Turda!

Matei Cristian: Schimbăm complet modul de gestionare a deșeurilor în municipiul Turda!

Matei Cristian: Schimbăm complet modul de gestionare a deșeurilor în municipiul Turda!
iunie 25
17:57 2019

Schimbăm complet modul de gestionare a deșeurilor în municipiul Turda! În toate punctele de colectare se montează containere noi și curate!

—————————————————

Din cauza incapacității Consiliului Județean de a construi o rampă de deșeuri pentru toate localitățile din Cluj, toate orașele se confruntă cu un dezastru în ceea ce privește colectarea și transportarea deșeurilor, astfel că firmele responsabile nu reușesc să presteze în mod profesionist aceste servicii.

Am stabilit să ne implicăm direct în coordonarea activității companiei PRIVAL și am schimbat containerele din 48 de puncte de colectare până în acest moment, urmând să le schimbăm pe toate. După multe insistențe, am primit abia săptămâna trecută aprobarea pentru a folosi cele peste 400 de containere alocate municipiului Turda de la SMID, proiectul care ar fi trebuit să fie implementat de ani de zile de județul Cluj dar care a fost blocat.

Începând cu 1 iulie, conform reglementărilor impuse de Uniunea Europeană, vom fi obligați să colectăm deșeurile selectiv, motiv pentru care noile containere sunt inscripționate special cu tipul de deșeuri: HÂRTIE, PLASTIC, DEȘEURI MENAJERE.

Ne dorim ca Turda să devină un oraș CURAT și depunem eforturi uriașe pentru asta, atât în ceea ce privește relația cu compania de salubritate cât și volumul de muncă din teren. Vă rugăm să ne ajutați în acest demers și să depozitați deșeurile în mod civilizat la punctele de colectare, conform etichetelor afișate pe pubele.

Primarul Municipiului Turda,

Matei Cristian.


#ColectareSelectivă #TurdaCurată #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Update ISU Cluj: Inca nu a fost gasit barbatul care s-ar fi aruncat in Râul Arieș

Bărbatul care s-ar fi aruncat în Arieș, duminică seara, este încă căutat de pompieri! "Din păcate prin căutările desfășurate până...

Închide