inTurda.ro

Terenuri de casă pentru tineri, la 23 km de Cluj-Napoca

Terenuri de casă pentru tineri, la 23 km de Cluj-Napoca

Terenuri de casă pentru tineri, la 23 km de Cluj-Napoca
iulie 01
11:46 2019

12 parcele vor fi atribuite tinerilor care vor să își construiască o locuință proprietate personală. Condiția principală este să aibă domiciliul în comună.

Consiliul Local al Comunei Aiton a anunţat atribuirea cu titlu gratuit a 12 parcele de teren situat in intravilanul localităţii Rediu, în vederea sprijinirii tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală, conform legii nr. 15/2003.

Eligibili pentru concesionarea parcelelor vor fi tinerii de până în 35 de ani, iar dosarele privind solicitările de atribuire se pot depune la Secretariatul Primariei Comunei Aiton în perioada 15 iulie – 16 septembrie. Condiția principală este ca solicitanții să aibă domiciliul pe raza comunei Aiton. Documentele necesare şi condiţiile de eligibilitate a solicitărilor depuse pot fi consultate atât la sediul instituţiei, cât şi pe site-ul primăriei.

Scăderea populaţiei cu până la 70% în ultimii 50 de ani l-a determinat pe primar să înceapă acest demers. „Din cauza lipsei unei investiţii, a drumurilor judeţene impracticabile, ne-au cam ocolit investitorii şi populaţia care era mai tânără nu a migrat dinspre oraş spre comună. A rămas tot la oraş”, a explicat primarul localităţii, Nicolae Făgădar.

Eligibili pentru concesionarea parcelelor vor fi tinerii de până în 35 de ani. 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Încep lucrările pe cinci noi drumuri județene! Se asfaltează și DJ 103G Cheia-Săndulești

Încep lucrările pe cinci noi drumuri județene Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat luni, 1 iulie 2019,...

Închide