inTurda.ro

FELICITĂRI CETĂȚENILOR CU SPIRIT CIVIC!

FELICITĂRI CETĂȚENILOR CU SPIRIT CIVIC!

FELICITĂRI CETĂȚENILOR CU SPIRIT CIVIC!
iulie 05
20:23 2019

FELICITĂRI CETĂȚENILOR CU SPIRIT CIVIC!

Azi, 05 iulie 2019 la ora 09.35 la sediul Poliției Locale Turda, s-a prezentat numitul P.I din Turda care a predat un portmoneu negru găsit în Turda, zona str. Câmpiei. Dispecerul de serviciu a preluat portmoneul iar la verificarea acestuia și în prezența unui martor, a constatat că acesta conține suma de 2.440 lei, card de sănatate, permis de conducere, card bancar și un certificat de înmatriculare.

In baza documentelor a fost identificat proprietarul portmoneului, domnul F.A în vârstă de 45 ani din loc. Boltuț, care a fost informat să se prezinte pentru a-și recupera portmoneul cu documente și întreaga sumă de bani.

Datorită operativității Poliției Locale Turda, numitul F.A la ora 11.40 s-a prezentat pentru a i se restuii portmoneul iar pe această cale transmite mulțumiri găsitorului pentru gestul său.

Poliția Locală Turda promovează și apreciază astfel de comportamente, susține spiritul civic și vă recomandă să a veți grijă de bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră.

 

Poliția Locală Turda vă stă la dispoziție în limita competențelor legale.

 

Director Executiv,
            Moldovan Valer

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Președintele de la HC Montpellier, Lévy Rémy, în vizită la Turda

Comunicat AHC Potaissa Turda: Președintele clubului HC Montpellier, Lévy Rémy, se află într-o vizită de două săptămâni în România. Prima...

Închide