inTurda.ro

Poliția Locală Câmpia Turzii: Respectă și vei fi respectat!

Poliția Locală Câmpia Turzii: Respectă și vei fi respectat!

Poliția Locală Câmpia Turzii: Respectă și vei fi respectat!
iulie 08
09:53 2019

   După cum vă spuneam încă din mesajul de întâmpinare, am creat această pagină din dorința de a fi cât mai aproape de dumneavoastră, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii, dar și pentru ca împreună să contribuim la menținerea unui climat de siguranță, de liniște, bună conviețuire și bună gospodărire.

Ca urmare a ultimului articol postat, cu privire la faptul că „Oprești sau nu la semnalele polițistului local?”, am constatat că există un interes deosebit de mare pentru acest subiect, dar și pentru alte subiecte legate de activitatea Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii.

Am observat că apreciază pagina noastră persoane din toate colțurile țării și chiar din străinătate și am constatat că au apărut multe comentarii răuvoitoare, tendențioase, jignitoare, fără ca măcar să citească ceea ce am transmis noi și asta în special din partea unor persoane din afara arealului nostru.

Noi ne dorim o informare corectă a urmăritorilor și o dezbatere decentă pe temele prezentate, iar politeţea este necesară. Apreciem orice comentariu critic la adresa noastră, la fel cum vom răspunde argumentat tuturor comentariilor pertinente și la subiect venite din partea dumneavoastră, cetățeni ai municipiului nostru.

Astfel, ne rezervăm dreptul ca administratorii și moderatorii paginii să elimine comentariile răuvoitoare, tendențioase și care conțin cuvinte obscene și să-i baneze pe cei care au un asemenea comportament sau mod de a comunica.

„Cum în viața normală există un cod al bunelor maniere, așa există și în viața pe net o NETichetă” (Mișcolți Andrea).

#PolițiaLocalăCâmpiaTurzii

Oprești sau nu la semnalul polițistului local?

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ultima zi a FESTIVALULUI International de Teatru Turda! Vezi aici PROGRAMUL

DUMINICĂ 07.07.2019   12.00 MICA VRĂJITOARE (60 min) #spectacol pentru copii TEATRUL PRICHINDEL ALBA IULIA Locație: Sala Mare 14:00 MAGICIANUL ADI OLTEANU...

Închide