inTurda.ro

Avram Gal, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare: ”Voi demonstra ca sunt nevinovat!”

Avram Gal, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare: ”Voi demonstra ca sunt nevinovat!”

Avram Gal, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare: ”Voi demonstra ca sunt nevinovat!”
februarie 16
14:48 2024

Avram Gal, acționar al Transilvania Steakhouse și Președinte al PSD Câmpia Turzii, a fost condamnat la închisoare cu executare de Tribunalul București, dar sentința nu este definitivă.

Iată mai jos mesajul publicat pe contul său oficial de Facebook în urmă sentinței Tribunalului București:

Viata ne oferă multe încercări, însă trebuie să avem credința și tăria de a le depăși.
În acest moment dificil pentru mine și familia mea, reprezentat de pronuntarea unei hotarari penale de condamnare in prima instanță in privinta mea, vreau sa precizez că rămân pe deplin încrezător în justiție și am convingerea fermă că până la urmă se va face dreptate.
Voi exercita calea de atac prevăzută de lege și voi demonstra ca sunt nevinovat.
Vreau doar sa mai anunt faptul ca ma voi retrage din viata politica, pentru a evita asocierea acestui moment nefericit cu imaginea și prestigiul partidului politic din care fac parte.

Doamne ajută!”, a precizat Avram Gal.

Politicianul Avram Gal a fost condamnat, vineri, la cinci ani de închisoare cu executare, de Tribunalul București, pentru traficul de influență de 600.000 de lei comis legat de afaceri cu material anti Covid.
„În baza art. 291 alin. 1 C.pen. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000., cu aplic. art. 396 alin. 2 C.proc.pen. condamnă pe inculpatul GAL AVRAM MARIUS la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

În baza art. 67 alin. 1 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit. a şi b C.pen., pe o durată de 2 ani, pedeapsa complementară urmând a se executa conform art. 68 alin. 1 lit. c C.pen.

În baza art. 65 alin. 1 şi 3 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b C.pen., pe durata executării pedepsei principale.

În baza art.404 alin. 4 lit. c C.proc.pen. menţine sechestrul asigurător dispus de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație ?i Justiție – Direcția Națională Anticorupție, prin ordonanța nr. 157/P/2020 din 06.10.2020 cu privire la bunurile inculpatului Gal Avram Marius, până la concurența sumei de 440.940 lei.

În baza art. 291 alin. 2 C.pen. rap. la art. 112 alin. 1 lit. e C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpat a sumei de 440.940 lei. În baza art. 274 alin. 1 C.proc.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 13.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.”

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
School Consulting în colaborare cu CCOFM Turda organizează curs Administrator de condominii (Administrator imobile)

School Consulting în colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă  organizează în Turda CURS ADMINISTRATOR DE CONDOMINII...

Închide