inTurda.ro

Elena Udrea intra in hora promotorilor Salinei Turda

Elena Udrea intra in hora promotorilor Salinei Turda

Elena Udrea intra in hora promotorilor Salinei Turda
februarie 16
16:52 2014

Salina Turda a ajuns obiectiv turistic internațional care promovează de unul singur. Nu știm sumele alocate de către departamentul de marketing pentru promovare, însă vedetele internaționale și naționale, alături de agențiile de presă de pretutindeni, fac o treabă grozavă.

Ultima intrată în hora promotorilor Salinei Turda este nimeni alta decât Elena Udrea, cea care se laudă pe contul personal de Facebook cu faptul că în timpul mandatului său de Ministru al Turismului și-a adus aportul la investiția de modernizare care a făcut Salina Turda să intre în topurile internaționale.

Iată ce a scris Elena Udrea pe contul de Facebook: „După ce The Telegraph a lăudat Salina Turda, acum a venit rândul publicaţiei americane Business Insider de a o plasa pe locul 1 în topul celor mai „cool” obiective turistice subterane din lume. De asemenea, actorul şi cântăreţul Jared Leto s-a declarat şi el profund impresionat de frumuseţea salinei construite pe locul fostei mine de sare Tereza.
E un obiectiv de investiţii pentru care am alocat 6 milioane de euro în mandatul meu de ministru al Turismului şi pe care l-am inaugurat alături de Emil Boc încă din 2010.”

Dacă până aici, doamna pare să-și facă reclamă, continuarea este o veritabilă campanie de marketing pentru Salina Turda:

„Vă sfătuiesc pe toţi să mergeţi acolo ca să vedeţi frumuseţea incredibilă a sării. E o experienţă absolut unică, pe care cu siguranţă nu o veţi uita.”

Noi îi dăm dreptate și ne permitem un joc de cuvinte: „sperăm ca fanii doamnei Udrea să ne viziteze cu toții Urbea!”

Elena Udrea Elena Udrea

Related Articles

Citește articolul precedent:
Despre Baile Sarate Turda

Băile Sărate se află intr-o zonă depresionară, inconjurată de păduri, la o altitudine medie de 360 m, constituind cel de...

Închide