inTurda.ro

Dansatorii turdeni au avut o săptămână plină de evenimente

Dansatorii turdeni au avut o săptămână plină de evenimente

Dansatorii turdeni au avut o săptămână plină de evenimente
iunie 26
10:01 2017

Ultima saptamana de scoala a fost si ultima saptamana de activitate a sportivilor Clubului de dans sportiv Potaissa Turda, care au participat la mai multe evenimente.
Luni si marti (12-13 iunie) au participat la Concursul Cupa Prichindelul – organizata in cadrul clubului, avand ca arbitri chiar parintii copiilor. S-au acordat medalii, diplome si dulciuri tuturor participantilor la competitie. Grupele de performanta au participat la Pijama Party unde sportivii au organizat concursuri si au acordat premii castigatorilor.
Ca in fiecare an o parte din sportivi, care sunt si elevi ai Sc.I.Opris, au participat la Serbarea de final de an organizata la Teatrul de Stat Turda de catre conducerea scolii.

Multumim pentru colaborare si pentru
invitatie !

Vineri, 16 iunie, 2 perechi ale clubului au participat la Cluj Napoca la Concursul Prima Cupa – Ed. a III -a.

Rezultate:

Locul 1 – RUS MIHNEA – SOPORAN ANA – Deb. 4-7 ani, 2D
Locul 1 – MOLDOVAN ANDREI – VIDRASCU MARA – Deb. 8-9 ani, 2D

Antrenorii clubului au participat in perioada 15 – 18 iunie la Congresul de dans sportiv care are loc in fiecare an la Mamaia, organizat de catre Federatia Romana de Dans Sportiv.

In perioada 6-9 iulie perechea semifinalista a Campionatului National de Dans Sportiv – sectiunea standard 12-13 ani, SAROSI RARES – CRISAN MARIA, vor participa la pregatirile cu Lotul National de la Reghin.
Antrenamentele vor fi sustinute de catre antrenorii lotului, dar si antrenori straini.

In perioada 26 iunie – 21 iulie la sediul clubului tinem antrenamente pentru sportivii care sunt acasa si nu doresc sa-si piarda pregatirea, dar si vor sa se perfectioneze, cat si CURSURI pentru MIRI.
Acestea din urma au loc doar cu programare telefonica : tel. 0747074306 – prof. antrenor dans Diana Miron.

„Va dorim tuturor o vara frumoasa!”, transmit antrenorii Clubului de Dans Sportiv.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Zilele municipiului Câmpia Turzii se vor desfășura pe parcursul a două săptămâni!

  ZILELE MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII, ediţia a XX-a, 2017 sub sloganul: „CÂMPIA TURZII ÎŞI DESCHIDE PORŢILE!” Activităţile organizate cu ocazia...

Închide