inTurda.ro

Cristian Felezeu: Ceea ce am făcut SE VEDE, ceea ce facem SE VEDE și ceea ce vom face VEȚI VEDEA CU SIGURANȚĂ!

Cristian Felezeu: Ceea ce am făcut SE VEDE, ceea ce facem SE VEDE și ceea ce vom face VEȚI VEDEA CU SIGURANȚĂ!

Cristian Felezeu: Ceea ce am făcut SE VEDE, ceea ce facem SE VEDE și ceea ce vom face VEȚI VEDEA CU SIGURANȚĂ!
mai 11
13:22 2016

În emisiunea difuzată la postul local TurdaTV, unde am participat alături de colegul meu, avocat Nicolae Giurgiu, s-au discutat teme cu subiecte politice și administrative. Eu imi doresc ca politica din orașul nostru să se facă astfel: politicul să își folosească atribuțiile cu scopul de a susține proiectele de dezvoltare propuse de administrație și acceptate de cetățeni.

Discuția din emisiune a fost una constructivă, fiind abordate problemele orașului nostru, proiectele finalizate, derulate și/sau aflate încă în atenția administrației publice, care de datorează viziunii şi implicării domnului primar, Tudor Ștefănie.

Mă bucur că sunt invitat în astfel de emisiuni, pentru că am ocazia de a informa cetățenii de a căror susținere depind toate aceste realizări. Ei sunt cei ce au dreptul să critice. Dar eu mizez foarte mult pe spiritul civic al comunității noastre, pe participarea activă a turdenilor la „bunul mers al lucrurilor” și pe implicarea noastră, a tuturor, la dezvoltarea orașului.

Suntem în plină desfășurare a lucrărilor de reabilitare și modernizare a infrastructurii străzilor. De abia acum au fost găsite resursele financiare pentru demararea acestora. Pentru a face un lucru de „ingineresc” și de calitate, trebuie să finalizăm proiectele de reabilitare și extindere a rețelelor de utilități publice: apă, canal, energie electrică, gaze, și abia după terminarea acestora să înceapă asfaltarea acelor străzi și zone care au fost „afectate” de astfel de lucrări.

Când vorbim de proiecte dăm şi soluţii de finanţare, nu doar spunem doar că vom face! Vom investii în modernizarea sau reabilitarea tuturor obiectivelor turistice ale Turzii, în infrastructură, în serviciile de alimentație publică și în divertisment. Scopul este acela de a aduce turiștii la noi și ai reține cât mai mult pe ale noastre meleaguri.

Într-adevăr, Salina Turda este principalul obiectiv și cel care “absoarbe” mulți turiști la noi. Dar trebuie să ne îndreptăm atenția și spre alte obiective turistice și spre crearea de condiții bune, pentru a putea să oferim turistului venit la noi, toate motivele de a rămâne să consume din produsele şi serviciile locului.

Avem ce oferi turiştilor: se reabilitează și modernizează hotelul Potaissa Turda. A fost construit și finalizat un altul de 4 stele în apropierea Salinei, pe timpul verii, datorită zonei pietonale din centrul istoric al Turzii, sunt multe terase și zone de agrement și relaxare. Avem „Complexul balnear Potaissa” și bazinul de înot.

La toate am fost reticenți la început, dar o dată cu acceptarea acestor proiecte și în urma unui raspuns pozitiv din afara orașului, ne dăm seama că au fost proiecte de succes.

Ceea ce am spus în emisiunea din 10 mai sunt lucruri deja asumate, rezolvate sau în curs de rezolvare.

Continuăm să ne facem planuri mari de viitor, pentru dezvoltarea orașului nostru. Acest obiectiv este unul continuu.

Nu alocăm timp şi resurse cu ceea ce nu poate fi realizat, nu ne pierdem timpul să scoatem “așchia din ochii” numănui, ne știm foarte bine defectele și le corectăm, nu criticăm, ci observăm și facem echipă cu toți cei care doresc să facă ceva pentru cetățeni și a căror țeluri corespund cu nevoile comunității.

Ceea ce am făcut SE VEDE, ceea ce facem SE VEDE și ceea ce vom face VEȚI VEDEA CU SIGURANȚĂ. Pentru că SUNTEM OAMENI DE CUVÂNT!

Cu stima
Consilier local PNL
Ing.Cristian George Felezeu

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mesaj de condoleanțe din partea colectivului Companiei de Apă Arieș

Colectivul Companiei de Apă Arieș își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a colegului nostru Remus Filip,...

Închide