inTurda.ro

Dorin Lojigan și Cristian Felezeu iși exprimă nemulțumirea față de OUG aprobată de Guvern

 Breaking News

Dorin Lojigan și Cristian Felezeu iși exprimă nemulțumirea față de OUG aprobată de Guvern

Dorin Lojigan și Cristian Felezeu iși exprimă nemulțumirea față de OUG aprobată de Guvern
februarie 01
16:09 2017

Decizia Guvernului Grindeanu de a modifica legislaţia penală prin ordonanţe de urgenţă revoltă zeci de mii de cetăţeni ai României, care şi-au anunţat intenţia a de protesta în stradă. Sunt programate manifestaţii în cursul zilei de miercuri, 1 februarie, în majoritatea oraşelor din ţară. 

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a declarat faptul că astăzi, 01 februarie, este o zi de doliu pentru statul de drept.

Astăzi este o zi de doliu pentru statul de drept. Statul de drept, care a primit o lovitură puternică de la adversarii justiției, dreptății și luptei împotriva corupției.
Guvernul PSD și ALDE a ignorat visul și năzuințele a milioane de români liberi care vor să trăiască într-o țară eliberată de corupție.”, a transmis Dorin Lojigan, liderul Partidului Național Câmpia Turzii.

Și din partea liberarilor turdeni a fost o reacție, prin vocea Consilierului Local, Cristian Felezeu: ”Azi e o zi trista pentru noi. Ma gandesc ce o sa-i mai spun copilului meu, cum o sa-l mai lamuresc ca este important sa fi corect, cinstit, sa ai onoare?… Ma doare sufletul si regret ca am ajuns sa ne ingropam asa de adanc… Am sperat mereu si mereu ca lucrurile se vor indrepta. Pe copilul meu il voi incuraja sa respecte adevaratele valori,sa lupte pentru cinste,corectitudine si onoare,si mai ales SA NU PLECE CAPUL NICIODATA! 
Pacat de tara asta frumoasa!”, a transmis acesta pe pagina personală de Facebook.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Se anunță proteste și la Turda! Guvernul a adoptat proiectul de lege privind graţierea şi ordonanţa privind modificarea Codurilor penale

Turdenii au anunţat prin intermediul site-ului de socializare Facebook că vor ieşi astăzi, 01 februarie 2017, începând cu ora 18:00, în...

Închide