inTurda.ro

Încă o reușită impresionantă pentru The Da Vinci System

Încă o reușită impresionantă pentru The Da Vinci System

Încă o reușită impresionantă pentru The Da Vinci System
august 03
08:50 2017

     Asociația The Da Vinci System are prima realizare la nivel internațional și, după entuziasmul lor, nu va fi ultima. Un tânăr student din asociația The Da Vinci System a fost ales în echipa de adjudecare a unei competiții internaționale de dezbateri academice.

A fi măcar candidat pentru echipa de adjudecare a unei competiții înseamnă a avea rezultate considerabile atât la nivel de debater, cât și la nivel de arbitru. Leonardo-Mihai Mărincean îndeplinește aceste standarde, așa că el este prima persoană din cadrul asociației care a reușit să ajungă la performanța de a face parte din echipa de adjudicare (C.A.) la o competiție internațională, la „Chișinău Open”, în 3-6 august, o competiție de dezbateri academice dinn Republica Moldova. A fi în echipa de adjudecare înseamnă a contribui la alegerea temelor care vor fi dezbătute în competiție, care va răspunde la neclarități privind formularea acestora și care se va asigura că arbitrii sunt în conformitate cu standardele internaționale de arbitraj. Leonardo a mai fost selectat pentru același post în cadrul unei competiții naționale, numită „Pache Open” în București.

Suntem siguri că Leonardo va ajunge a fi un C.A. exemplu și îi urăm succes în continuare!

 

Tritean Sergiu,

Relații cu Publicul – The Da Vinci System

Related Articles

Citește articolul precedent:
INAUGURAREA ŞI SFINŢIREA TROIŢEI EROILOR NEAMULUI DIN CÂMPIA TURZII ŞI DE PRETUTINDENI

INAUGURAREA ŞI SFINŢIREA TROIŢEI EROILOR NEAMULUI DIN CÂMPIA TURZII ŞI DE PRETUTINDENI Cetăţenii din municipiul Câmpia Turzii sunt invitaţi să...

Închide