inTurda.ro

VIDEO – Promo PIZZERIA Alforno Prova. Cea mai bună pizza direct la tine ACASĂ

VIDEO – Promo PIZZERIA Alforno Prova. Cea mai bună pizza direct la tine ACASĂ

VIDEO – Promo PIZZERIA Alforno Prova. Cea mai bună pizza direct la tine ACASĂ
octombrie 27
15:34 2017

Povestea pizzei începe în antichitate, odată cu pâinea plată, coaptă pe pietre fierbinţi, aromată cu diverse ierburi şi condimente foarte populare în Napoli, Italia.

Primele reţete simple de pizza au fost îmbogăţite în timp, pizza devenind aproape cea mai populară mâncare, fiind reinventată mereu de pasionaţii de pe tot globul, iar de puțin timp și la Mihai Viteazul :).

Iată mai jos programul de funcționare al Pizzeriei Alforno Prova: 
Luni – Închis 
Marți – Vineri : 11:00 – 14:00 | 17:00 – 22:00 
Sâmbătă – Duminică : 17:00 – 23:00

Cu o experiență de peste 7 ani în Italia, managerul Pizzeriei ”Alforno Prova” din Mihai Viteazu, aduce în zona Turda gustul autentic al pizzei. Pizzeria ”Alforno Prova” vine în ajutorul clienților și livrează *GRATUIT comenzile în Turda și localitățile arondate.

În cei 7 ani petrecuți în casa Pizzei, managerul ”Alforno Prova” a obținut și 2 Diplome în acest domeniu, devendind astfel un pizzar calificat.
„Încearcăm să aducem un plus pizzei prin gustul autentic, bazându-ne pe calitate si nu neaparat pe cantitate. Pizza livrată de către noi este coaptă într-un cuptor special cu lemne”, ne-a declarat maestrul pizzeriei Alforno Prova.
Meniul Alforno Prova cuprinde 12 tipuri de pizza(vezi imaginea de mai jos). Pentru comenzi apelați la numărul de telefon: 0747.577.422
*Transportul este GRATIS la minim 2 pizza comandate sau 5 lei la o singură pizza comandata! Pentru meniu sau alte detalii intraţi pe pagina noastră de Facebook!


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Taxă specială de salubrizare la Turda! Vezi care vor fi tarifele pentru cei care nu încheie un contract cu compania salubritate

Întrunit în ședință ordinară, Consiliul Local al municipiului Turda a votat în mod favorabil proiectul de hotărâre care prevede instituirea...

Închide