inTurda.ro

Foto: GreenWEEE International a investit 5 milioane de euro la Câmpia Turzii. Vezi câte de locuri sunt disponibile:

Foto: GreenWEEE International a investit 5 milioane de euro la Câmpia Turzii. Vezi câte de locuri sunt disponibile:

Foto: GreenWEEE International a investit 5 milioane de euro la Câmpia Turzii. Vezi câte de locuri sunt disponibile:
noiembrie 28
10:21 2017

Compania românească GreenWeee, parte a grupului integrat de reciclare Green Group, a investit aproximativ 5 milioane de euro într-o nouă fabrică de tratare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, compania dublâdu-şi astfel capacitatea de tratare a acestor tipuri de deşeuri la 100.000 tone pe an.

Noua fabrică localizată la Câmpia Turzii și-a început activitatea în luni, 27 noiembrie 2017. GreemWEEE Câmpia Turzii beneficiază de cele mai avansate tehnologii în reciclarea echipamentelor electrice şi electronice, având o capacitate de procesare de 25.000 tone pe an, informeaza ZiarulFinanciar.ro .

Piaţa de electronice este în continuă dezvoltare şi investiţiile actuale au fost un pas necesar atât pentru mărirea capacităţilor de reciclare proporţional cu cantităţile puse pe piaţă, cât şi pentru achiziţia de noi linii de procesare. Urmare a investiţiilor, GreenWeee are acum capacitatea de a recicla toată cantitatea de DEEE (materiale care se degradează în mii de ani-n.red.) pe care România este obligată să o realizeze ca ţintă de colectare, prin OUG 5/2015, în urma transpunerii Directivei 2012/19/UE”, a declarat Marius Costache, Director Executiv GreenWeee.

Un foarte important investitor si-a demarat activitatea la Campia Turzii! Astazi a avut loc receptia tehnica finala a unei investitii de 5 milioane de euro a Companiei GreenWEEE International, lider de piață în tratarea și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Aceasta inseamna totodata 60 de noi locuri de munca, urmand ca pana in toamna anului viitor sa se ajunga la 100 de angajati. De asemenea, investitorul a achizitionat deja noi hale in incinta combinatului, urmand ca anul viitor sa inceapa o noua investitie de peste 8 milioane de euro. 
Campia Turzii se afla pe un traiect ascendent in ceea ce priveste dezvoltarea economica, numarul investitorilor fiind intr-o crestere continua.”, a transmi Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi aici care este situația drumurilor județene

Consiliul Judeţean Cluj informează cetăţenii şi participanţii la trafic că, în cursul dimineţii de marţi, 28 noiembrie, la ora 8.30,...

Închide