inTurda.ro

Potaissa Turda LIDER în Liga Națională :)

Potaissa Turda LIDER în Liga Națională :)

Potaissa Turda LIDER în Liga Națională :)
noiembrie 09
10:39 2013

AHC Potaissa Turda a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal masculin după victoria reușită vineri seara (08.11.13) în fața celor de la HC Odorhei. (26-28)

Echipa antrenată de Horaţiu Gal a controlat aproape în totalitate prima jumătate a jocului. Înaintea pauzei, oaspeţii conduceau cu patru goluri, însă HC Odorhei a revenit spectaculos şi a încheiat prima repriză a meciului cu doar un gol în minus pe tabelă.

Gazdele au revenit montate de la cabine şi au preluat conducerea în debutul părţii secunde, însă echipa noastră Potaissa Turda, s-a distanţat din nou graţie evoluţiei excelente a lui Claudiu Dediu, jucător care a reușit să marcheze zece goluri în poarta celor de la HC Odorhei.

Misiunea celor de la HC Odorhei a fost îngreunată şi mai mult după eliminarea lui Blecic, pentru proteste. Finalul a fost echilibrat, însă jucătorul nostru, Adomnicăi, a risipit emoţiile turdenilor în ultimele treizeci de secunde, iar Potaissa Turda s-a impus cu 28-26.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ștefănie solicită demiterea CA SC Turda Salina Durgău

COMUNICAT DE PRESĂ Referitor la activitatea defectuoasă a societăţii Turda Salina Durgău Managementul neperformant al SC Turda Salina Durgău SA...

Închide