inTurda.ro

Rezumat video: Potaissa Turda 32 – 29 HB Dudelange. Suntem cu un pas în semifinala Challenge Cup

Rezumat video: Potaissa Turda 32 – 29 HB Dudelange. Suntem cu un pas în semifinala Challenge Cup

Rezumat video: Potaissa Turda 32 – 29 HB Dudelange. Suntem cu un pas în semifinala Challenge Cup
aprilie 02
10:12 2017

AHC Potaissa Turda a jucat aseara prima manșă cu HB Dudelange (Luxemburg), din sferturile Challenge Cup, reușind să se impună cu scorul de: 32 –  29.

”VICTORIE! Cu dăruire şi ambiţie, handbaliştii noştri au câştigat prima manşă a întâlnirii cu HB Dudelange din Luxemburg, scor 32-29 (17-20)! La pauză, oaspeţii au intrat în avantaj, însă finalul reprizei secunde ne-a aparţinut nouă în totalitate. Băieţii au reuşit să întoarcă soarta partidei şi să câştige un meci extrem de important!”, au scris reprezentanții clubului pe pagina oficială de Facebook.

Astăzi, 2 aprilie 2017, se va disputa returul, acesta fiind încă un pas important spre atingerea obiectivului stabilit de turdeni, acela de a accede în finala Challenge Cup.

„Suntem încrezători în forţele băieţilor. Vrem să ajungem în finală, iar pentru asta trebuie să trecem de HB Dudelange. Aşteptăm suporterii la sală pentru că avem nevoie de ei în atingerea tuturor obiectivelor. Împreună suntem mai puternici!”, a declarat Flaviu Sâsâeac, preşedintele AHC Potaissa Turda.

AHC Potaissa Turda este singura echipă din campionatul masculin care continuă aventura pe trei fronturi în acest sezon: Liga Zimbrilor, Cupa României unde s-a calificat pentru Final 4 şi Challenge Cup. În cazul în care va reuşi să treacă de HB Dudelange, Potaissa ar urma să înfrunte în semifinale – Sloga Pozega (Serbia) sau Valur Reykjavik (Islanda).

Sursă foto: ActionFoto/ Mircea Roșca.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Accident GROAZNIC la Turda! Acul vitezometrului a rămas BLOCAT la 150 km/h

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în această noapte la Turda. Totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00...

Închide