inTurda.ro

Primul magazin PANEMAR din Turda se va deschide DIMINEAȚĂ!

Primul magazin PANEMAR din Turda se va deschide DIMINEAȚĂ!

Primul magazin PANEMAR din Turda se va deschide DIMINEAȚĂ!
martie 19
22:21 2019

Panemar își extinde reteaua de magazine si in afara Clujului, mai precis la Turda și Oradea.

Cei de la Panemar au intrat în linie dreaptă cu amenajarea primului magazin de la Turda.

Mult asteptatul magazin din Turda se va deschide maine, incepand cu ora 11:00. 🧡

Va asteptam cu mult drag pe strada Lianelor, nr. 1, bloc M! 🤗

PANEMAR va deschide un magazin și în centrul municipiului! Conform datelor ajunse la redactia inTurda, localul din centru va fi deschis în aproximativ 2 luni de zile, este localizat pe strada P-ta Romana, în locul fostului magazin “DA-NU“.

POVESTEA PANEMAR.

Povestea a început în anul 1993 cu un cuptor de cărămidă în care se cocea pâinea de un kilogram. Am prins gustul pentru acest meșteșug și ne-am gândit să îl aducem aproape de oameni. Am hotărât să folosim ingrediente simple și bune, să păstrăm rețetele adevărate și să punem suflet în munca noastră. Și așa, pâinea Panemar a ajuns o pâine iubită de clujeni. Lucrurile s-au copt încet, ca o pâine bine făcută. Am ridicat moara, am clădit fabrica și am început să plămădim sortimente noi de pâine, cozonaci și alte bunătăți. De curând am dat poveștii noastre un nume: Pâine cu suflet!

 

Panemar-video-HD from Panemar on Vimeo.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Municipiului Turda continuă implementarea sistemelor de pubele subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Vezi unde sunt amplasate cele 8 platforme:

✅Primăria Municipiului Turda continuă implementarea sistemelor de pubele subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor❗ ✔Au fost încheiate lucrările de montare...

Închide