inTurda.ro

21-23 IUNIE – Festivalul pentru familii ELEMENTUM @Lac Luncani

21-23 IUNIE – Festivalul pentru familii ELEMENTUM @Lac Luncani

21-23 IUNIE – Festivalul pentru familii ELEMENTUM @Lac Luncani
iunie 18
06:48 2019
Comunicat  ELEMENTUM:
 
AMR fix o saptamana pana se da startul celui mai asteptat festival pentru intreaga familie, Elementum. Pregitirile sunt in toi, la fel si dezinsectia, caci stim ca, in aceasta perioada a anului, ”in mijlocul naturii” inseamna si mici inconveniente. Asa ca le-am eliminat, am iginiezat totul si va asteptam in ”deplina siguranta”, vorba aceea.
O data cu pregatirile la locatie, am definitivat si programul celor trei zile de distractie. Il gasiti atasat, impreuna cu harta evenimentului. Si, apropos de program, mai avem un anunt: din cauza programului personal extrem de incarcat, artista Andra Gogan nu va mai putea ajunge la festival. Insa, in locul ei, va veni o vedeta cel putin la fel de indragita atat de cei mari, cat si de cei mai mici dintre spectatori: IOANA IGNAT.

Un timbru unic, un artist ce isi compune singur piesele, si o experienta completa in aparitiile live, Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor doi ani. De la primul single, „De dezindragostesc”, si pana la piesele recent lansate „N-am nevoie” (alaturi de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereste instant publicul si topurile muzicale, ajungand pe primul loc in YouTube Trending, in topurile digitale sau cele ale radiourilor din Romania.

Daca inca nu v-ati luat bilete si/sau abonamente, de aici o puteti face oricand:

Si, da, se vor vinde si la fata/spatele locului 🙂
 
Save the date: 21-23 iunie, Complex Lac Luncani!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi aici programul partidelor amicale ale AHC Potaissa Turda

Au fost stabilite partidele amicale din această vară: 2-3 august - la TURDA - (turneu de tip Final Four); mai...

Închide