inTurda.ro

ANDRA a vizitat astăzi SALINA TURDA

ANDRA a vizitat astăzi SALINA TURDA

ANDRA a vizitat astăzi SALINA TURDA
iunie 25
15:02 2019

ANDRA unul dintre cei mai recunoscuți artiști din România, a vizitat astăzi “Cel mai frumos loc subteran din lume“: Salina Turda! Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, când și-a lansat primul album. 

“Am avut parte de o vizita surpriză. Andra a revenit pe plaiurile natale.“, au scris reprezentanții Salinei Turda pe Pagina Oficială de Facebook.

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță. Pe 16 martie 2011 Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume David. Pe data de 23 iulie 2015, Andra a doilea copil al cuplului, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

Andra a lansat o nouă melodie latino, care cu siguranță o vom auzi de multe ori în această vară. Artista a colaborat cu Descemer Bueno – unul dintre mai apreciați artiști latino. „Camarero” începe cu un spasnish guitar ca la carte, iar Andra ne arată că îşi păstrează trilul şi în limba spaniolă.

Versurile melodiei pe care cântă Andra şi Descemer Bueno sunt despre o viaţă în care problemele şi grijile dispar dacă poţi cânta şi dansa. Colaborarea dintre Andra şi Descemer Bueno s-a născut după ce artiştii s-au întâlnit în 2017 şi au petrecut câteva zile într-un studio din Bucureşti, scrie infomusic.ro

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Foto:Un grup de tineri din Câmpia Turzii au deteriorat crucile de pe morminte

Promptitudine și operativitate din partea Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii. În urma unui apel la numărul de telefon unic...

Închide