inTurda.ro

VIDEO: Vodafone a filmat în Salina Turda secvențe din clipul de promovare a serviciilor 5G

 Breaking News

VIDEO: Vodafone a filmat în Salina Turda secvențe din clipul de promovare a serviciilor 5G

VIDEO: Vodafone a filmat în Salina Turda secvențe din clipul de promovare a serviciilor 5G
iunie 26
17:06 2019

Vodafone a lansat abonamente 5G în România, la o lună după activarea primelor staţii radio în reţeaua mobilă Supernet 5G!

Vodafone România extinde astfel acoperirea 5G în Cluj-Napoca și Mamaia și lansează primele abonamente 5G din țară. Această premieră națională vine la o lună după activarea primelor stații radio 5G în rețeaua mobilă Supernet 5G ce permit românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație. Red Infinity 17 și Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în rețeaua Supernet 5G, prima rețea 5G din România.

„Suntem foarte mândri să fim printre puținii operatori de la nivel global și primul din România care au lansat servicii și oferta comercială 5G. Acest lucru vorbește despre angajamentul nostru de a ne consolida poziția de lideri în inovație, nu doar la nivel local, dar și la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menținem angajamentul de a ne continua misiunea și investițiile pe termen lung în tehnologii de ultima generație pentru a susține și a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Foto/Video: Viața în grădina verde – Grădinescu Câmpia Turzii      

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a organizat astăzi, 26 iunie 2019, o conferință de presă destinată proiectului „Viața în grădina verde”,...

Închide