inTurda.ro

Rezultate Bac 2019: Edu.ro a publicat notele online

Rezultate Bac 2019: Edu.ro a publicat notele online

Rezultate Bac 2019: Edu.ro a publicat notele online
iulie 08
10:32 2019

Rezultatele la Bac 2019 au fost publicat de Ministerul Educației, pe edu.ro. Așteptarea a luat sfârșit după două luni de examene scrise și orale. Elevii pot depune contestațiile după ora 12, până la ora 16, dacă sunt nemulțumiți de rezultatele obținute la examenul maturității.

Elevii își pot căuta notele după numele lor, cu un simplu search. De aceste note depinde admiterea la facultățile pe care vor să le urmeze, fapt pentru care notele au o importanță covârșitoare pentru cei care se visează studenți.

Elevii care depun astăzi contestațiile, o pot face între orele 12:00 și 16:00. Aceștia trebuie sî scrie o cerere în care să specifice proba pe care o contestă. Totodată, în declarația pe propria răspundere depusă la liceul unde au susținut examenil aceștia trebuie să scrie că își asumă schimbarea notei inițiale, chiar dacă aceasta poate fi în final mai mică. Rezultatele finale, cu rezolvarea contestațiilor, se vor afișa pe 13 iulie.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Companie multinațională cu sediul în Câmpia Turzii angajează TERMIST

Companie multinațională cu sediul în Câmpia Turzii angajează TERMIST (Munca este în 3 schimburi)   Compania își desfășoară activitatea în...

Închide