inTurda.ro

Dorin Lojigan: “Si eu ma vaccinez!”. Vezi cine este prima persoana din Campia Turzii care s-a vaccinat

Dorin Lojigan: “Si eu ma vaccinez!”. Vezi cine este prima persoana din Campia Turzii care s-a vaccinat

Dorin Lojigan: “Si eu ma vaccinez!”. Vezi cine este prima persoana din Campia Turzii care s-a vaccinat
ianuarie 04
20:13 2021

𝐒𝐢 𝐞𝐮 𝐦𝐚 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞𝐳!

Astăzi a debutat etapa I a campaniei naționale de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2.
Municipiul Câmpia Turzii detine unul dintre centrele de vaccinare din județul Cluj, stabilite la nivel județean, aparținând Spitalului „Dr. Cornel Igna” și care respectă toate prevederile legale cu privire la dotare și amenajare.
În conformitate cu intențiile exprimate de fiecare medic sau angajat din aparatul medical, de a se vaccina, au fost transmise liste către D.S.P. Cluj. Astfel, azi dimineață au sosit vaccinurile necesare pentru persoanele care se vaccinează în prima etapă a campaniei naționale.

Prima persoană din Câmpia Turzii care s-a vaccinat este doamna Sorina Pop, director medical al Spitalului „Dr. Cornel Igna”, ea fiind urmată de alți medici și asistenți din cadrul unității noastre medicale.

Vaccinurile sunt administrate în condiții de maximă siguranță conform normelor sanitare în vigoare și nu au existat nici un fel de reacții adverse la personalul medical vaccinat și pierderi de doze de vaccin.

La sediul centrului de vaccinare a fost prezentă și coordonatoarea la nivel județean a campaniei de vaccinare, doamna subprefect Irina Munteanu, care și-a exprimat aprecierea față de buna organizare și și-a oferit sprijinul necondiționat cu privire la orice dificultate întâmpinată.

De menționat este faptul că vaccinurile anti-COVID-19 administrate în România sunt voluntare, gratuite și – de departe – cea mai sigură metodă de a învinge această pandemie.

𝐓𝐨𝐜𝐦𝐚𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐦𝐨𝐭𝐢𝐯, 𝐯𝐚 𝐢𝐧𝐝𝐞𝐦𝐧 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐭𝐢 𝐬ă 𝐯𝐚 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐜𝐮𝐫𝐭 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐬𝐚 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐬𝐢𝐦 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞-𝐚 𝐩𝐮𝐬 𝐥𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐫𝐜ă𝐫𝐢 𝐝𝐞-𝐚 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐮𝐥 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝟏𝟏 𝐥𝐮𝐧𝐢.

Eu mă voi vaccina, având încredere în specialiștii la nivel mondial și național precum și în recomandările medicilor specialiști!

Primarul Municipiului Campia Turzii,

Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Adio mașini cu volan pe drepta în România! Ce se întâmplă cu cele deja înmatriculate?

Autovehiculele cu volanul pe partea dreaptă, cumpărate din Marea Britanie, nu mai pot fi înmatriculate de la 1 ianuarie a.c....

Închide