inTurda.ro

Stadionul Cluj Arena este pregătit pentru găzduirea 🥇 Campionatului European de Atletism pe echipe

Stadionul Cluj Arena este pregătit pentru găzduirea 🥇 Campionatului European de Atletism pe echipe

Stadionul Cluj Arena este pregătit pentru găzduirea  🥇 Campionatului European de Atletism pe echipe
martie 26
16:11 2021

O delegație a European Athletics a vizitat recent Cluj Arena în vederea verificării condițiilor oferite pentru găzduirea, în premieră pentru România, a Campionatului European de Atletism pe echipe, cu probe pe un stadion. Evenimentul va avea loc în perioada 19-20 iunie 2021.

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Experții care au vizitat stadionul au fost extrem de încântați de condițiile pe care le oferim atleților și staff-urilor tehnice. Ne bucurăm să putem găzdui pe stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii un nou eveniment sportiv de înaltă ținută”.

            Experții tehnici prezenți la Cluj au prezentat în cadrul întâlnirii cu reprezentanții stadionului cerințele tehnice în vederea bunei organizări a competiției sportive, avansând, totodată, și propunerile de implementare a acestora. În urma discuțiilor purtate, gazda competiției, Cluj Arena, a reconfirmat faptul că va implementa toate cerințele referitoare la transmisia televizată, amplasarea echipamentelor tehnice de cronometraj și măsurare, a sistemelor video și de comunicații, etc.

Campionatul European de Atletism pe Echipe, Liga 1 care se va desfășura pe Cluj Arena va reuni la start nu mai puțin de 13 echipe reprezentative: Belarus, Belgia, Cehia, Elveția, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Olanda, Suedia, Turcia, Norvegia și România. În Liga 1 a acestei competiții sunt reprezentate unele dintre cele mai puternice țări în atletism, din echipele participante făcând parte numeroși atleți medaliați la campionatele mondiale și europene și deținători de recorduri mondiale.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Au fost finalizate lucrările de asfaltare a parcării de pe strada Lianelor

Au fost finalizate lucrările de asfaltare a parcării de pe strada Lianelor. După ce a fost așternut stratul de uzură,...

Închide