inTurda.ro

Imagini LIVE de pe șantierul Sălii Polivalente din Turda! Matei Cristian: Sunt 60 de oameni astăzi în șantier

Imagini LIVE de pe șantierul Sălii Polivalente din Turda! Matei Cristian: Sunt 60 de oameni astăzi în șantier

Imagini LIVE de pe șantierul Sălii Polivalente din Turda! Matei Cristian: Sunt 60 de oameni astăzi în șantier
martie 27
11:40 2021

Lucrările la Sala Polivalentă din Turda, progresează! Clădirea va beneficia de mai multe funcțiuni, precum bazin de înot de relaxare, vestiare grupate pe sexe, cu dușuri și grupuri sanitare aferente pentru sportivi, antrenori, arbitri, oficiali, sală de forță, saună, cabinete medicale și antidoping, camere pentru recuperare sportivi (masaj și fizioterapie), sală VIP, sală pentru conferințe presă etc.

Construcția va avea o capacitate totală de 3.320 de locuri, dintre care 56 destinate persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor acestora, și va putea fi omologată internațional pentru competiții de handbal, baschet sau volei.

Valoarea totală a contractului este de 65.438.957,52 lei (cu TVA, taxe și cote), iar finanțarea se va realiza, în condițiile legii, de către MLPDA, prin CNI.

Durata contractului încheiat cu Asocierea ACI CLUJ S.A. & PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION S.R.L. este de 30 luni, dintre care 6 luni de proiectare și 24 luni de execuție.

Prin finalizarea acestei săli polivalente, alături de sala multifuncțională cu o capacitate de 8.000 de locuri de la nivelul municipiului Cluj-Napoca, se va crea infrastructura sportivă necesară pentru a facilita organizarea unor competiții internaționale de mare anvergură (handbal, volei, baschet).

Undeva, la capătul estic al Turzii, se muncește intens la construirea Sălii Polivalente, un vis care devine realitate.
Sunt 60 de oameni astăzi în șantier și se toarnă betonul la radier general demisol peluză.”, a transmis Primarul municipiului Turda, Matei Cristian, sâmbătă, 27 martie 2021.


Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” a bifat astăzi prima victorie din cadrul turneului de la Craiova!

Victorie!!! Am bifat astăzi prima victorie din cadrul turneului semifinal care are loc în acest weekend la Craiova, împotriva echipei...

Închide