inTurda.ro

Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda a câștigat o finanțare prin programul Start ONG

Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda a câștigat o finanțare prin programul Start ONG

Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda a câștigat o finanțare prin programul Start ONG
septembrie 15
11:48 2023

Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda a câștigat o finanțare prin programul Start ONG.


🎊Cu mare plăcere vă prezentăm câștigătorii apelului nostru de finanțare din luna septembrie: 8️⃣ ONG-uri/fundații câștigătoare și 6️⃣ Instituții de învățământ, respectiv 4 școli gimnaziale și 2 centre de educație incluzivă.

Felicitări tuturor câștigătorilor! Așteptăm cu nerăbdare să vedem evoluția proiectelor selectate și să vedem cum vor influența comunitățile vizate. Vă mulțumim tuturor pentru aplicațiile voastre și pentru oportunitatea de a fi alături de voi în această inițiativă.

📝Domeniile în care vor fi implementate proiectele câștigătoare sunt: educație, social, cultural și sănătate, fiind solicitat un buget de 55.578 euro.

📍Acestea se vor concentra pe: activități de terapie prin artă, atelierele inovative de VR (realitate virtuala) și AR (realitate augmentata), consiliere școlară pentru prevenirea comportamentelor de risc și a bolilor mintale în rândul elevilor, terapie ocupațională pentru elevi cu dizabilități, derularea de ateliere meșteșugărești și cursuri de canto popular pentru copii.

🟣Județele câștigătoare sunt: Brașov, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Neamț, Vaslui și Vrancea.

🔔Statusul fiecărui aplicant din luna septembrie poate fi verificat aici:https://startong.ro/…/09/7.-Nr.-de-ordine-Septembrie.pdf
Felicitări tuturor și stați cu ochii pe e-mail pentru pașii următori: Asociația Edurod; Asociatia pentru Dezvoltare Personala si Sociala; Asociația Natură pentru Viață”; Scoala Gimnaziala Elena Doamna Tecuci; Școala Gimnazială Nr.1 Frumușița; Centrul Şcolar de Educatie Incluziva „Constantin Pufan ” Vaslui; CSEI Tg. Neamt; Școala Gimnazială „Ion Creangă” Târgu Frumos; @Școala Gimnazială „Matei Basarab” Mânăstirea; Asociația Insert – Iz de ABA; Manufactura Roxanei; Asptmr Constanța; Asociatia Culturala Tinutul Neamtului; Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda.

👉Toate acestea sunt posibile prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow.

👏Vă mulțumim tuturor celor care ați participat la acest apel de finanțare! Suntem recunoscători pentru eforturile depuse și interesul manifestat pentru acest program de finanțare. Continuați să ne urmăriți și să vă alăturați eforturilor noastre de a aduce o schimbare pozitivă în comunitățile noastre. Să lucrăm împreună pentru a crea un viitor mai bun!

#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta#KauflandRomania #ActforTomorrow

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Direcția de Asistență Socială Turda: s-a reluat activitatea cabinetelor stomatologice școlare

RELUARE ACTIVITATE DISPENSARE STOMATOLOGICE ȘCOLARE Direcția de Asistență Socială Turda vă aduce la cunoștință că începând cu 11.09.2023 s-a reluat...

Închide