inTurda.ro

Primăria Câmpia Turzii: Fii și tu parte din proiectul „Ludoteca pentru sănătate”!

Primăria Câmpia Turzii: Fii și tu parte din proiectul „Ludoteca pentru sănătate”!

Primăria Câmpia Turzii: Fii și tu parte din proiectul „Ludoteca pentru sănătate”!
februarie 07
12:46 2024

Fii și tu parte din proiectul „Ludoteca pentru sănătate”!

Copiii internați în Spitalul Municipal „Dr. Cornel IGNA” din Câmpia Turzii au nevoie de tine … și nu oricum, ci prin intermediul unor cărți, jocuri de societate sau alte elemente menite să-i mențină ocupați și activi cât sunt internați.

Biblioteca Municipală ”T. Murășanu” Turda, Biblioteca Municipală ASTRA Câmpia Turzii, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda și Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda fac o minibibliotecă și dotează cu jocuri și jucării Secția de pediatrie a Spitalului Municipal Câmpia Turzii în campania județeană ”LUDOTECĂ PENTRU SĂNĂTATE”!

Dorim să realizăm o minibibliotecă și să dotăm cu jocuri și jucării noi Secția de pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Cornel IGNA” Câmpia Turzii la începutul lunii Martie, pentru a oferi sprijin micilor pacienți în perioada internării. La această secție sunt internați săptămânal copii de vârste mici. Pentru pacienți, cărțile, casetele video, jucăriile și jocurile sunt binevenite, pentru că le oferă posibilitatea de a-și ocupa timpul cu o activitate plăcută, iar terapia prin lectură este foarte apreciată în întreaga lume.

Ajutați de comunitate, dorim să ducem lumea minunată a cărților, casete video, dar și jocuri și jucării noi într-un spațiu în care grija pentru sănătatea corpului trebuie dublată de preocuparea pentru sănătatea minții pentru a le oferi pacienților și aparținătorilor o activitate în perioada internării. Acestea pot fi pentru micuții internați la Câmpia Turzii un pansament pentru suflet, iar în lungile ore și zile petrecute în spital, timpul poate fi un aliat și nu un dușman. Haideți alături de noi ca să facem viața mai ușoară pe parcursul spitalizării, copiilor internați! Să demonstrăm încă o dată că minunile și faptele bune nu se întâmplă doar de sărbători și empatia este o normalitate! Timpul faptelor bune nu expiră niciodată. Vă așteptăm în Campania județeană ”LUDOTECĂ PENTRU SĂNĂTATE” la Câmpia Turzii! Știm că ÎMPREUNĂ, o să putem!

Cei care vor să doneze cărți, casete video, jocuri sau jucării pentru micii pacienți au timp să o facă până în 29 februarie a.c. Pentru că majoritatea copiilor internați au vârste mici, cărțile donate vă rugăm să fie adecvate copiilor de grădiniță și celor din ciclul primar și să fie noi sau într-o stare cât se poate de bună.

Donațiile din Câmpia Turzii se pot duce la Sala Sporturilor (intrarea se face dinspre Poliția Locală), de Luni până Vineri între orele 10:00 – 14:00 (telefon de contact 0745524675).

#BibliotecaMunicipalaTeodorMurasanuTurda #BibliotecaMunicipalaASTRACTurzii #LiceulTeoreticLiviuRebreanuTurda #ColegiulEmilNegrutiuTurda #LudotecaPentruSanatateLaCampiaTurzii

Primăria Câmpia Turzii
Direcția Relații cu Comunitatea

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda, imagini din culise. Se pregătește deschiderea Centrului Multifuncțional.

Astăzi vă prezentăm imagini din culise.👉🏼 Pregătim deschiderea Centrului Multifuncțional. ℹ Într-o primă etapă, pregătim regulamentele de funcționare după care...

Închide