inTurda.ro

Primăria Turda: În atenția locuitorilor municipiului Turda

 Breaking News

Primăria Turda: În atenția locuitorilor municipiului Turda

Primăria Turda: În atenția locuitorilor municipiului Turda
aprilie 09
15:38 2024

În atenția locuitorilor municipiului Turda,

Vă aducem la cunoștință o informație importantă cu privire la evenimentul de inaugurare a Sălii Polivalente Turda Arena, care va avea loc în acest weekend. ⚠️Pentru buna desfășurare a evenimentului, este necesar să implementăm măsuri temporare de siguranță, în special în ceea ce privește accesul pe anumite străzi din zonă.

⛔Pe perioada desfășurării evenimentului de inaugurare, accesul pe străzile Stadionului și Intrarea Stadionului va fi restricționat. Pentru a asigura un flux adecvat de participanți și pentru a evita aglomerația în timpul evenimentului, accesul va fi permis strict riveranilor din zonă.

🚍🚏De asemenea, dorim să vă informăm că linia de autobuz 10 care deservește această rută va intra pe strada Intrarea Stadionului și va opri în proximitatea Turda Arena, pentru a ușura accesul celor interesați să participe la eveniment. Pentru ruta micro-centru, se va folosi o stație temporară situată lângă Kaufland.

🤝Aceste măsuri sunt necesare pentru a garanta confortul și siguranța tuturor participanților la eveniment. Înțelegem că aceste restricții pot fi incomode pentru unii locuitori, însă vă asigurăm că sunt temporare și vor fi ridicate imediat ce evenimentul se încheie.
Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare în acest sens. Ne dorim ca inaugurarea Sălii Polivalente Turda Arena să fie un succes deplin și să marcheze un moment de excepție pentru întreaga comunitate din Turda.

Primăria Municipiului Turda

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Incendiu la o casa din Campia Turzii. 2 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un incendiu violent a avut loc marți dimineața, la o casă de pe strada Republicii 85, din Câmpia Turzii. Din...

Închide