inTurda.ro

Programul CJ Cluj cu ocazia Săptămânii Naționale a Bibliotecilor

Programul CJ Cluj cu ocazia Săptămânii Naționale a Bibliotecilor

Programul CJ Cluj cu ocazia Săptămânii Naționale a Bibliotecilor
aprilie 22
09:08 2024

📅𝐒𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚 𝐚 𝐁𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 📚

📣Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, sărbătorește, în perioada ⏳ 22-26 aprilie 2024, Săptămâna Națională a Bibliotecilor, printr-un program ce va reuni bibliotecari, scriitori, cititori, parteneri și prieteni ai bibliotecii.

📌Programul acestei săptămâni propune manifestări culturale dedicate cărții și meseriei de bibliotecar: ore de lectură pentru întreaga familie, cluburi de lectură pentru adulți în limbile română și maghiară, atelier de biblioterapie, club de filosofie pentru copii, vânătoare de comori în bibliotecă, teatru forum.

➡️Astfel, luni, 📅22 aprilie, ora ⏰13:30, publicul este invitat la o lansare de carte a 👤psihologului Adrian Bratu: „12 povești din fotoliul unui psiholog”. Activitatea se va desfășura în 📍 foaierul sediului central al bibliotecii.

➡️Cei mici 👧sunt invitați miercuri, 📅26 aprilie, ora ⏰16.00 la atelierul de inițiere în tainele meseriei de bibliotecar din cadrul 📍 Secției pentru copii, „Vreau să fiu Bibliotecar-ucenic!”.

➡️Joi, 📅25 aprilie, începând cu ora ⏰10.00, la sediul central al bibliotecii, 📍 Sala Media, etajul VII vest, vor avea loc: Întâlnirea profesională anuală a 👥bibliotecarilor din bibliotecile publice din judeţul Cluj precum și Adunarea generală a Filialei Cluj a Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România. Activități dedicate exclusiv bibliotecarilor.

✅Pe tot parcursul săptămânii vor avea loc activități de promovare a serviciilor și facilităților în bibliotecii în cadrul programului Prima vizită la bibliotecă și vor fi oferite 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞 pentru toate vârstele.

ℹ Programul complet al manifestărilor care cuprinde și activitățile bibliotecilor din județ poate fi consultat pe pagina web a bibliotecii www.bjc.ro

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: dăm startul unei aventuri pline de culoare și surprize!

🌧️☔🌈Venim cu o veste minunată în această zi ploioasă de aprilie: Dăm startul unei aventuri pline de culoare și surprize...

Închide