inTurda.ro

Mesajul domnului Mircea Irimie, Presedinte al Partidului Conservator, Turda

Mesajul domnului Mircea Irimie, Presedinte al Partidului Conservator, Turda

Mesajul domnului Mircea Irimie, Presedinte al Partidului Conservator, Turda
martie 29
10:54 2014

“Joi, 27 martie 2014, au avut loc Alegerile Municipale ale Organizatiei Partidului Conservator Turda. Lucrarile Conferintei de Alegeri, denumita “Partidul Conservator, parte integranta din strategia de relansare economica si dezvoltare durabila a Municipiului Turda”, s-au desfasurat la Teatrul Municipal Turda, in prezenta a peste 400 de alegatori.

In calitate de Presedinte al Partidului Conservator Turda, ales cu 398 de voturi din numarul total de 406 alegatori, doresc sa le multumesc tuturor celor care m-au votat si mi-au acordat prin votul lor aprecierea pentru ceea ce am reusit sa realizez pana in prezent si increderea anticipata in actiunile viitoare. Le promit ca nu ii voi dezamagi si voi munci in continuare la fel de devotat ca si pana acum.

Multumesc tuturor liderilor partidelor politice locale, care au raspuns prompt invitatiei lansate si ne-au onorat cu prezenta, intarind astfel imaginea unui parteneriat politic solid la nivelul Municipiului Turda.

De asemenea, doresc sa multumesc reprezentantilor mass-mediei turdene care au fost alaturi de noi, asa cum o fac de fiecare data, cu promptitudine si profesionalism.

I-am avut alaturi si le multumesc pentru prezenta si sustinere, d-nei Maria Grapini, principalul candidat al Partidului Conservator  la euro-parlamentare, d-lui Vasile Nistor, presedintele executiv al Partidului Conservator si vicepresedinte al Senatului, d-lui Bogdan Ciuca, lider al Partidului Conservator  in Camera Deputatilor si presedintele Comisiei Juridice, colegilor mei deputati: d-nul Ioan Moldovan, deputat PC Cluj, d-nul Cezar Cioata, deputat PC Suceava, d-nul Razvan Rotaru, deputat PC Gorj, d-lui Laurentiu Rebega, presedintele PC Prahova si candidat PC la alegerile euro-parlamentare, d-lui Mircea Ghete, presedintele PC Salaj, d-nei Daniela Bazarea, vicepresedinte PC Maramures, d-lui Avram Gal, consilier ministerial, d-lui Serban Radulescu, presedinte PC Cluj si d-lui Dorel Corpodean, consilier local in Consiliul Local Turda si fost presedinte al PC Turda.

Nu in ultimul rand, adresez cuvinte de apreciere si multumire echipei, membri ai Organizatiei Partidului Conservator Turda, alaturi de care am muncit in organizarea acestui amplu eveniment. Le multumesc pentru daruire, pentru efortul depus, pentru intreaga lor activitate si le promit ca voi fi in continuare un partener loial si devotat intr-o echipa  in care toti membrii sa fie prieteni si sa se inteleaga bine, in care devotamentul si sinceritatea fiecarui membru sa fie apreciate si nu considerate naivitate, in care efortul si daruirea sa fie rasplatite, nu doar folosite, o organizatie in care deciziile sa fie luate in mod democratic, in urma consultarii in Biroul Executiv si cu membrii Partidului Conservator.

Imi doresc un partid in care Organizatia de Femei, cea de Tineret si de Pensionari, sa fie in continua competitie dar intr-un spirit de fair-play si competitivitate, o competitie pe proiecte, evenimente bine organizate, pe idei si implicare, o organizatie in care esalonul de varf sa aiba mereu in pregatire esalonul doi si impreuna, toti cei maturi sa participam la formarea tineretului conservator, avand ca reper adevaratele valori conservatoare, valori sociale, traditionale, familia, biserica si credinta in Dumnezeu, respectul fata de cetatean si banul public si respectul fata de valorile nationale.”

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
„Festivalul Primăverii” în centru, azi și mâine

În perioada 28-30 martie 2014,  la nivelul  municipiului  Turda se desfăşoară manifestarea „Festivalul Primăverii”. Primăria Municipiului Turda a răspuns, astfel, ...

Închide