inTurda.ro

Românul Tibi Ușeriu a câștigat din nou Ultramaratonul Arctic

Românul Tibi Ușeriu a câștigat din nou Ultramaratonul Arctic

Românul Tibi Ușeriu a câștigat din nou Ultramaratonul Arctic
martie 17
10:11 2017
     Tiberiu Ușeriu a reușit să repete performanța de anul trecut și să treacă primul linia de finiș în Ultramaratonul Arctic, una dintre cele mai dificile competiții de acest gen, în care a rămas în ciuda faptului că a suferit pe traseu degerături, iar medicii îl sfătuiseră să renunțe.

6633 Arctic Ultra se desfășoară pe o distanță de 566 km, în apropierea Cercului Polar, de la Yukon și până la Tuktoyaktuk, pe malul Oceanului Arctic.

”A fost o saptamina despre Tibi, dar a fost si o saptamina despre fiecare din noi. Am pornit la drum fara sa ne cunoastem si, treptat, am ajuns sa fim o constiinta colectiva care pulseaza la unison pentru un prieten drag, care alearga pentru noi. A fost o armonie perfecta, am rezonat unii cu altii ca un diapazon urias.
Tibi este un model, dar ideea este sa raminem cu ceva dupa toata nebunia asta frumoasa. Am aflat ca putem darui si ca putem face multe impreuna.
Cu acestea vom ramine si dupa ce cursa s-a terminat, pentru ca de fapt cursa nu se termina niciodata. Orice final este un nou inceput, si povestea nu se termina, povestea merge mai departe. Tibi a cistigat si anul acesta. A reusit sa faca imposibilul posibil.” scrie Tasuleasa Social.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO/Foto: TREISPREZECE la Teatrul ”Aureliu Manea” Turda. Radu Botar: ”Incercam sa vorbim despre importanta teatrului in societate”

Joi seara, 16 martie 2017, pe scena Teatrului ”Aureliu Manea” s-a jucat spectacolul TREISPREZECE - un one man show în...

Închide