inTurda.ro

Conferință de prezentare a finanțărilor pentru tineri antreprenori

Conferință de prezentare a finanțărilor pentru tineri antreprenori

Conferință de prezentare a finanțărilor pentru tineri antreprenori
noiembrie 22
10:47 2013

Mâine, 23.11.2013, la Casa de Cultura a Studenților Cluj-Napoca, are loc Conferința „Îndrumarea tinerilor spre antreprenoriat – de la idee la business”. Organizatorii au denumit evenimentul ca fiind „un program profesionist de training pentru accesarea programelor SRL-D și Start Up”.

Conferința este destinată tuturor tinerilor care vor să înceapă propria afacere, fie că intenționează acceseze fonduri nerambursabile de la Guvernul României, fie că doresc să afle informații privind disponibilitatea altor surse de finanțare.

La eveniment vor participa invitați din mediul academic, mediul de afaceri, oameni politici și reprezentanți ai instituțiilor publice locale.

Parteneri în organizarea evenimentului sunt: Asociația pentru Îndrumare și Dezvoltare Profesională, Senatul României, Facultatea de Business, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților, Cluj 2015 – European Youth Capital, Biblioteca Județeană Octavian Goga, Hotel Univers T, Studcard și OmniPass.

Întâlnirea o să aibă loc în Sala Europa (etajul 3) a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, începând cu ora 10:00. Intrarea este gratuită!

Click pentru a deschide afisul evenimentului Click pentru a deschide afisul evenimentului

Related Articles

Citește articolul precedent:
Black Friday! :)

Black Friday este cea mai importanta zi de cumparaturi din an in Statele Unite ale Americii, iar de cativa ani...

Închide