inTurda.ro

Rezultate bogate pentru clubul de karate Samurai Turda în 2013

Rezultate bogate pentru clubul de karate Samurai Turda în 2013

Rezultate bogate pentru clubul de karate Samurai Turda în 2013
ianuarie 04
15:21 2014

A trecut 2013 şi la clubul de karate Samurai Turda, un an plin de evenimente și de performanţe. Clubul a participat în anul care tocmai s-a încheiat la 18 evenimente organizate de Federația Română de karate WKC și Federația Mondială WUKF. Din cele 18 evenimente la care au participat 14 au fost competiţii naționale și 4 internaționale. În cadrul acestora Clubul sportiv Samurai Turda a reuşit să cucerească un număr de 187 de medalii din care: 72 medalii de aur, 57 medalii de argint și 58 medalii de bronz.

Cele mai importante realizări ale clubului în acest an sunt:

 • 2 arbitri naționali, Komiveș Attila și Cățănaș Paul
 • 3 instructori licențiați de FRK-WKC – Komiveș Atiila, Lupeanu Alisa, Cățănaș Paul
 • 3 Vicecampioni Mondiali
 • 2 Campioni Europeni
 • 5 Vicecampioni Europeni
 • 6 medalii de bronz la Campionatul European
 • 6 Campioni Naționali
 • 17 Vicecampioni Naționali
 • 9 medalii de Bronz la Campionatele Naționale
 • 16 Locuri I la Cupa României
 • 2 Medalii de argint la Cupa Românieiâ
 • 15 medalii de bronz la Cupa României

O altă realizare a clubului este organizarea, în luna Aprilie 2013, a unui stagiu de pregătire cu marele maestru francez Jean Pierre Fischer.

 

Mai jos redăm mulțumirile pe care Paul Cățănaș, președintele Clubului Samurai le transmite către cei care au contribuit la rezultatele obținute în 2013:

„Aș dori să aduc mulţumiri tuturor celor care s-au implicat şi ne-au susţinut,  fără ajutorul cărora ne-ar fi fost foarte greu să facem performanţă: domnul primar, Tudor Ștefănie, care ne-a ajutat de fiecare data și a fost alături de noi, aratându-ne că are mare încredere în noi și în munca  depusă pentru a aduce faimă Municipiului Turda şi fostului director al Companiei de Apă Arieș, Alexandru Sabău, care ne-a susţinut atât timp cât  a fost director. Aş vrea să aduc mii de mulțumiri unui om fără al  cărui ajutor clubul nostru nu ar mai fi ajuns la Campionatele Europene mă refer la domnul director de la Compania Owens Corning Building Materials Europe, Mihai Gavriș, care pe ultima sută de metri ne-a finanţat deplasarea în Anglia. Aduc pe aceasta cale mulțumiri și Consiliului Local al Municipiului Turda care pe tot parcursul anului ne-a ajutat atât cât s-a putut. Aș vrea să aduc mulțumiri colegului meu de antrenamente și totodată prietenului meu de suflet, Komiveș Attila,care  m-a înlocuit la antrenamente cât  am fost plecat și care face o treabă extraordinară la grupele de începători. Nu în ultimul rând  mulţumesc părințiilor care în anul 2013 au avut încredere în noi , în copii și în muncă pe care am desfășurat-o pe tot parcursul anului 2013.”

Cât despre anul 2014, Paul Cățănaș a spus:

„Anul 2014 se anunţă și mai încărcat. Prima activitate este programată pentru data de 18.01.2014, când Turda va fi gazda celui mai important eveniment al federației și anume Cupa Federției, un adevărat spectacol de arte marțiale, unde cei mai buni sportivi de pe parcusrsul anului se vor întrece pentru titlul suprem si anume Sportivul Anului pe fiecare categorie,  eveniment organizat de Clubul Samurai Turda în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda.”

Related Articles

Citește articolul precedent:
5 lucruri pe care fiecare turdean trebuie să le facă în 2014

1. Să vizitez cel puțin odată Salina Turda Deși pare greu de crezut pentru cei care am vizitat deja Salina...

Închide