inTurda.ro

Salina Turda a fost vedetă de 1 Mai 2015 în presa online și la TV

Salina Turda a fost vedetă de 1 Mai 2015 în presa online și la TV

Salina Turda a fost vedetă de 1 Mai 2015 în presa online și la TV
mai 02
10:13 2015

Salina Turda a fost vedetă de 1 Mai 2015 în presa onlina și la TV, reușind să obțină din nou prim-planul în mai multe publicații destinate turismului. Într-o zi în care majoritatea românilor sunt liberi și au „chef de plimbare”, Salina Turda a apărut în mediul online ca o variantă numai bună pentru titlul de „senzație de 1 Mai”.

Website-ul lataifas.ro, de exemplu, a ales să prezinte Salina chiar în data de 1 Mai 2015, numind-o „Parcul Balnear al Transilvaniei”. Titlul este foarte inspirat, însă ceea ce face deliciul cititorilor și îi face practic să-și dorească să viziteze Salina este descrierea din startul articolului: „una dintre cele mai spectaculoase destinații turistice din lume atrage un număr tot mai mare de turiști, sosiți din toate colțurile lumii, declarați încântați de legenda și istoria locului”.

Dimensiunea de obiectiv turistic de talie mondială continuă și cu alte cuvinte de laudă pentru mina de sare din Turda: „Odată cu renovările și redeschiderea către public, în 2010, Salina de la Turda devine un obiectiv turistic de renume European, un loc în care istoria și legenda se împletesc armonios, dând naștere unui spectaculos muzeu al mineritului în sare”.
Articolul în întregime îl puteți citi AICI: Salina Turda – Parcul Balnear al Transilvaniei!
Website-ul www.lataifas.ro este unul dintre cele mai active portaluri online românești din domeniul health & lifestyle. Pe pagina oficială de Facebook au peste 100.000 de fani!

Salina Turda a fost ieri vedetă și în cadrul unei emisiuni TV la un post național din România. Vom reveni într-un articol separat asupra acestei informații.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
O nouă ediție a Târgului Produs de Cluj va avea loc la Turda

Pe pagina de internet dedicată târgului care a devenit cel mai mare promotor al meșteșugarilor și producătorilor tradiționali ai Transilvaniei,...

Închide