inTurda.ro

Expoziție de Artă Plastică – Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”

Expoziție de Artă Plastică – Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”

Expoziție de Artă Plastică – Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”
aprilie 25
10:03 2024

Expoziție de Artă Plastică – Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”.

📍Galeria de Artă „Valer Suciu”

Astăzi, 25 aprilie, începând cu ora 18:00, vă invităm la vernisajul Expoziției de Artă Plastică, organizată de către elevii claselor V-VIII ai Școlii Gimnaziale „Teodor Murășanu” din Turda.

Sub îndrumarea atentă a profesorilor de arte plastice Mariana Picovici și Mircea Alin Bîlcu, elevii au creat o varietate de lucrări de artă plastică, folosind tehnici diverse precum pictura, colajul și grafica. Aceste lucrări constituie un adevărat puzzle vizual, ilustrând faptul că imaginația umană nu cunoaște limite.

🎨Veți avea ocazia să descoperiți diversitatea temelor și subiectelor abordate de elevi, de la naturi statice și peisaje până la compoziții cu personaje și creații abstracte. Fiecare lucrare expusă reflectă originalitatea și talentul fiecărui elev.

😊Vă așteptăm cu drag să descoperim universul creativ al copiilor de la Școala „Teodor Murășanu” Turda, expoziția va rămâne deschisă până în data de 8 mai!

#PrimăriaMunicipiuluiTurda
#CasadeCutură

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Social Innovation Camp – soluții dezvoltate de tineri pentru promovarea oportunităților de angajare și internship

Comunicat de presă: Social Innovation Camp – soluții dezvoltate de tineri pentru promovarea oportunităților de angajare și internship   106...

Închide