inTurda.ro

VIDEO: Municipiul Câmpia Turzii s-a alăturat campaniei mondiale „World Cleanup Day”

VIDEO: Municipiul Câmpia Turzii s-a alăturat campaniei mondiale „World Cleanup Day”

VIDEO: Municipiul Câmpia Turzii s-a alăturat campaniei mondiale „World Cleanup Day”
septembrie 15
12:09 2018

Municipiul Câmpia Turzii s-a alăturat campaniei mondiale „World Cleanup Day”

Data de 15 septembrie a fost aleasă pentru a semnifica momentul de cotitură în lupta cu deșeurile.

Zeci de mii de organizații non-guvernamentale din întreaga lume au decis ca această zi să marcheze „Ziua Mondială a Curățeniei”.

„ Faptul că suntem implicați în Ziua Mondială a Curățeniei înseamnă un gest de apreciere față de planeta care ne susține viața și mai ales față de orașul în care am ales să locuim! Este o actiune la care putem spune cu mandrie ca suntem veterani, avem deja cativa ani buni de cand participam la actiunile aceastea. Multumesc comunitatii din Campia Turzii pentru implicarea in acest eveniment. Recunosc ca sunt putin dezamagit pentru ca mi-as fi dorit ca cei care toata ziua critica pe retelele de socializare sa fie aici, sa fie o parte a SOLUTIEI, nu o parte a PROBLEMEI,,,dar, asta este situatia, este mai usor sa comentam pe Facebook. Le multumesc celor care sunt prezenti aici, la aceasta actiune frumoasa la care participa peste 300 de cetateni ai municipiului.”, a transmis Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Angajații Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, alături de echipe de la Compania de Salubritate, Compania de Apă Arieș SA și Domeniul Public Câmpia Turzii, în totalitate aproximativ 300 de voluntari, au participat la eveniment și, împărțiți în echipe, au îndepărtat deșeurile din mai multe locații din oraș, după cum urmează:

- Parcul Municipal

- Malul stâng al Arieşului, în aval de podul CFR – Cartierul Lut

- Capătul str. Ariesului, pe malul pârâului Racoşa

- Malul pârâului Racoşa de la intersecţia cu DN 15, până la Obor

- Zona limitrofă pasajului pe sub calea ferată de pe DN 15

- Zona limitrofă căii ferate, de la str. V.Goldiş (Policlinica veche) de-a lungul str. Târnavelor;

- Capătul str. Republicii, în vecinătatea căii ferate şi a cimitirului

 

Totodată, administrația locală a îndeamnat Asociațiile de Proprietari care nu pot participa la curățenia din locațiile propuse, să curețe zonele din preajma propriilor blocuri.

„ Faptul că suntem implicați în Ziua Mondială a Curățeniei înseamnă un gest de apreciere față de planeta care ne susține viața și mai ales față de orașul în care am ales să locuim!”, transmite Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul municipiului Câmpia Turzii.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Colegiul Național ,,Mihai Viteazul’’ Turda, Partener in proiect european ERASMUS +

    În urma depunerii formularului de candidatură și aprobării acestuia, Colegiul National „Mihai Viteazul” Turda a devenit partener într-un...

Închide