inTurda.ro

Micuța Victoria Maria a încheiat ciclul doi de chimioterapie!

Micuța Victoria Maria a încheiat ciclul doi de chimioterapie!

Micuța Victoria Maria a încheiat ciclul doi de chimioterapie!
februarie 12
20:35 2021

Astazi, 12.02.2021 am fost externate dupa ciclul 2 de chimioterapie.

Starea Victoriei e una buna, e energica si cu pofta de viata, iar peste alte 2-3 cicluri de chimioterapie o sa i se faca RMN pentru a vedea cat de tare s-au retras tumorile.

Desi acestea s-au micsorat, celulele canceroase tot se dezvolta, fapt pentru care cazul nostru a fost refuzat de catre West German Proton Therapy Center, Essen, Germania si nu poate face inca terapia cu protoni.

Multi dintre dumneavoastră va întrebați cand o sa mergem in Austria, cand o sa fie operata, ce urmeaza sa se intample. Actele au fost trimise si asteptam o chemare oficiala scrisa din partea spitalului Sfanta Anna din Austria sa putem pleca. Tumorile fiind inca mari si raspandite mai are nevoie de chimioterapie, singurul tratament in momentul de fata, ideal ar fi ca sa fie sub observatia medicilor care urmeaza sa o opereze, tocmai de accea asteptam cat mai repede chemarea.

Va multumim din toata inima ca o îndrăgiți atat de mult pe Victoria si ca ii sunteti alături! Dumnezeu sa va binecuvânteze!

O seara liniștită! Pupici cu sclipici de la Victo! ✨😘😘

Mă numesc Victoria Maria Tordai, nu am doi ani, dar am o boală foarte gravă! Mă ajutați să cresc mare?

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Câmpia Turzii – cea mai mică rată de incidență de la începutul pandemiei

   În conformitate cu raportările prezentate de către DSP Cluj cu privire la rata de incidență pe județ, Municipiul Câmpia...

Închide