inTurda.ro

Un moment de excepție a marcat lumea literară a Câmpiei Turzii

Un moment de excepție a marcat lumea literară a Câmpiei Turzii

Un moment de excepție a marcat lumea literară a Câmpiei Turzii
aprilie 24
07:28 2024

🌈Am găsit talent literar la Câmpia Turzii

📖Un moment de excepție a marcat lumea literară a Câmpiei Turzii.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții, 10 elevi talentați din Cercul de Creație Literară al Clubului Copiilor, au ales să-și lanseze volumul „Căldărușa cu Povești”. Aceasta este o compilație literară lirică, în versuri și în proză, inițiată de doamna Lucia Simona Șandor Achimaș, coordonatoarea Cercului de Creație Literară.

✒️ „Căldărușa cu Povești” este titlul unui parteneriat educativ extrașcolar, desfășurat împreună cu elevi ai claselor a III-a și a IV-a, copii deștepți și frumoși, pe care Dumnezeu i-a înzestrat cu talent literar.

👥Bordean Elena, Corovei Maria, Vălean Ariana și Bucevschi Ioan de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” – structura Sâncrai, Furdui Adrian, Bercheșan Mara și Moldovan Irina de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, Oltean Damian de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” – structura Șarât, Rogozan Adelina de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” – structura liceală și Saroși Dalia de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și-au pus imaginația și talentul pe hârtie, creând povești ce prind viață în paginile volumului.

✅Evenimentul de lansare a fost onorat de prezența numeroșilor profesori, coordonatori și oameni de cultură din Câmpia Turzii, alături de domnul primar Dorin Nicolae LOJIGAN și domnul viceprimar Sabin Marcel GHEMEȘ.

💬Dorin Nicolae LOJIGAN:„Mereu am zis că Municipiul Câmpia Turzii este o sursă de talente, iar evenimentul de astăzi este dovada vie a faptului că orașul nostru are viitor cu astfel de copii talentați și inteligenți.

Felicit echipa de creatori, pentru această inițiativă și pentru faptul că menține vie arta scrisului pe hârtie într-o lume digitală. De asemenea, îi felicit pe părinți pentru că-și îndrumă copiii spre lumea cărților – o lume atât de captivantă.”

ℹ️„Căldărușa cu Povești” este o creație specială, care imortalizează crâmpeie unice ale copilăriei universale, de aici și de pretutindeni, de
acum și din totdeauna.

Primăria Câmpia Turzii
Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dragoș Hanțaru (Potaissa Turda) convocat de urgență la lotul naționalei de handbal masculin

‼️Schimbare în lotul național de handbal masculin ➡️ pentru dubla cu Cehia. 📌Din cauza unei situații familiale, Robert Militaru (CS...

Închide