inTurda.ro

COMUNICAT Direcția de Asistență Socială: stocul de pachete alimentare de la UE a fost suplimentat!

COMUNICAT Direcția de Asistență Socială: stocul de pachete alimentare de la UE a fost suplimentat!

COMUNICAT Direcția de Asistență Socială: stocul de pachete alimentare de la UE a fost suplimentat!
iunie 16
10:42 2023

COMUNICAT

Începând cu data de 19.06.2023, având în vedere că stocul de pachete alimentare de la UE tranșa VI, a fost suplimentat ,se vor acorda aceste pachete pentru persoanele/familiile cu domiciliul in Turda, aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial, publice sau private ), definite conform OUG 84/2020 şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale în limita stocului .

Distribuirea produselor se va face pe str. Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă primărie) după următorul program:
Luni-Joi între orele 08.00-13.00 si Vineri 08.00-12.00

Beneficiarii se vor prezenta în vederea ridicării pachetelor, în timpul programului, având asupra lor actul de identitate valabil si certificatul de incadrare in grad de handicap (copie + original) unde este cazul.

De asemenea, având in vedere greutatea pachetului cu alimente , de peste 25 kg., beneficiarii eligibili sunt rugați să vină insotiți de persoane care să ii ajute la transportarea acestor pachete. Fiecare beneficiar sau aparținătorul acestuia trebuie sa se prezinte și să ridice personal pachetul. Nu vom acorda pachete pentru certificatele a căror titulari/aparținători nu se prezintă personal.

Pentru informații suplimentare , vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Turda, str. Avram Iancu nr. 12 sau la nr. de tel. 0738772192.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Concert CARITABIL cu Ad Libitum Voices și Paula Hriscu la SALINA Turda, într-un proiect al Băncii pentru Alimente Cluj

🎶 Imaginează-ți o seară în care te bucuri de muzică, ești într-un loc magic iar prezența ta acolo aduce un...

Închide