inTurda.ro

Asociația Civic Arieș organizează concursul de talente „STAR”. Înscrie-te la preselecții

Asociația Civic Arieș organizează concursul de talente „STAR”. Înscrie-te la preselecții

Asociația Civic Arieș organizează concursul de talente „STAR”. Înscrie-te la preselecții
august 07
09:04 2023

#CallingAllPerformers din comunitate! A sosit momentul să strălucești și să arăți comunității ce poți face!

 

Asociația Civic Arieș organizează concursul de talente: STAR, o oportunitate unică pentru toți cei pasionați de muzică și dans și care au orice fel de talent aparte pentru a demonstra ce pot face în fața întregii comunități.

 

Indiferent dacă ești cântăreț, dansator, faci parte dintr-un club sau o formație sau ai un talent deosebit te invităm să te înscrii și să arăți întregii comunități ce poți face!

 

Participarea la STAR va fi o experiență inedită, prin care, arătându-ți abilitățile în fața comunității, te vei putea face cunoscut și vei avea o experiență memorabilă.

 

Înainte de a participa la concursul de talente STAR, vor exista mai multe etape prin care vei trece. În primul rând, trebuie să te înscrii pe link-ul de mai jos, vei fii contactat, apoi vei trece printr-o perioadă de selecție în luna iulie și august, timp în care echipa noastră va evalua fiecare audiție cu atenție și va selecta participanții. Ulterior, cei selectați vor avea ocazia să-și arate talentul în fața întregii comunități în cadrul concursului care va avea loc în luna septembrie, în Parcul Central din Turda. Acesta este momentul în care vei avea ocazia să fii apreciat pentru abilitățile tale artistice remarcabile.

 

Pentru a te înscrie, accesează următorul link: https://forms.gle/6BVUXH83N9kqLjR86

 

Dacă ai orice fel de întrebări sau dorești detalii suplimentare, nu ezita să o contactezi pe Elizabeth Kiraly, Responsabilul de Audiții, la numărul de telefon: 0768 534 343.

 

Civic Arieș este o organizație care contribuie activ la dezvoltarea infrastructurii organizatorice și civice a Comunității Urbane Arieș prin multitudinea de întâlniri comunitare cu celelalte ONG-uri din zonă și colaborări cu diverse instituții, dar și prin diferite proiecte pe care le organizează.

 

Pentru a rămâne la curent și a afla cele mai recente informații despre concurs, urmărește pagina de Facebook AMoS: Civic Turda și pagina de Instagram @asociatiacivicaries.

 

Proiectul STAR este cofinanțat de către Consiliul Județean Cluj.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi proiectele supuse aprobării astăzi în ședința Consiliului Local TURDA

PROIECTUL ORDINII DE ZI AL ŞEDINŢEI EXTRAORDINARE ONLINE, CU CONVOCARE DE ÎNDATĂ A CONSILIULUI LOCAL al MUNICIPIULUI TURDA DIN DATA...

Închide