inTurda.ro

Foto. Accident mortal în județul Cluj! Un bărbat a decedat

Foto. Accident mortal în județul Cluj! Un bărbat a decedat

Foto. Accident mortal în județul Cluj! Un bărbat a decedat
ianuarie 20
17:05 2024

Un grav accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 20 Ianuarie 2024, pe Drumul Național 1, în proximitatea localității Gilău.

Din primele informații, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe Drumul Național 1 Cluj-Napoca – Huedin, în zona localității Gilău, ca urmare a unei coliziuni grave între două autoturisme. Situația a implicat o intervenție de urgență din partea ISU Cluj, prin intermediul Gărzii Gilău, cu o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ.

La locul accidentului, o persoană era încarcerată și inconștientă. Pompierii au efectuat manevre de descarcerare pentru extragerea acesteia din autovehiculul avariat. După extragere, au fost aplicate manevre de resuscitare împreună cu echipajul SAJ. Din păcate, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu a reacționat la manevrele de resuscitare și a fost constatat decesul.

Alți doi bărbați implicați în accident au fost consultați de către echipajele SAJ la locul evenimentului. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări, ambii bărbați erau în stare de conștiență și cooperanți.

Coliziunea a determinat o îngreunare semnificativă al traficului rutier pe DN1 Cluj-Napoca – Huedin în zona afectată, generând dificultăți pentru șoferi.

Update IPJ Cluj: Din cercetările preliminare de la locul accidentului s-a constatat că un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj, în direcția orașului Huedin ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani, din județul Bihor.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 48 de ani.

S-a constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul celuilalt autoturism alături de un pasager de 43 de ani au fost transportați la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat rezultat negativ.

Sursa Foto: ISU

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noi stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, la stadionul Cluj Arena

Noi stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, la stadionul Cluj Arena   Consiliul Județean Cluj și Administrația Fondului pentru Mediu...

Închide