inTurda.ro

Pas înainte pentru achiziționarea celor 25 de microbuze electrice pentru elevii clujeni!

Pas înainte pentru achiziționarea celor 25 de microbuze electrice pentru elevii clujeni!

Pas înainte pentru achiziționarea celor 25 de microbuze electrice pentru elevii clujeni!
martie 18
11:24 2024

🚍𝐏𝐚𝐬 𝐢𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 2️⃣5️⃣ 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐜𝐫𝐨𝐛𝐮𝐳𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐧𝐢, 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐦𝐛𝐮𝐫𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 💰

✅Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței extraordinare ce a avut loc vineri, 📅15 martie 2024, proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Cluj nr. 170 din 10 septembrie 2023 privind aprobarea proiectului Microbuze electrice pentru elevii din județul Cluj în cadrul Programului Administrației Fondului pentru Mediu.

✍️𝐌𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬 𝐌î𝐧𝐳𝐚𝐭, 𝐯𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝐷𝑒𝑐𝑖𝑧𝑖𝑎 𝑙𝑢𝑎𝑡𝑎 𝑎𝑠𝑡𝑎𝑧𝑖 𝑖𝑛 𝑝𝑙𝑒𝑛𝑢𝑙 𝑓𝑜𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑎𝑑𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡𝑖𝑣 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑎𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑖𝑒 𝑢𝑛 𝑝𝑎𝑠 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑎𝑟𝑖𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑎𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒. 𝑁𝑒 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑐𝑎 𝑖𝑛 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑠𝑐𝑢𝑟𝑡 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑏𝑖𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑎 𝑠𝑎 𝑠𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑐𝑟𝑒𝑡𝑖𝑧𝑒𝑧𝑒, 𝑖𝑎𝑟 𝑒𝑙𝑒𝑣𝑖𝑖 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖 𝑠𝑎 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑒𝑧𝑒 𝑑𝑒 𝑚𝑖𝑗𝑙𝑜𝑎𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡.”

➡️Astfel, prin intermediul proiectului Microbuze electrice pentru elevii din județul Cluj în cadrul Programului Administrației Fondului pentru Mediu se intenționează achiziționarea a 25 de microbuze electrice cu o capacitate de 16+1 locuri.

🪙 Valoarea totală a proiectului inițiat de Consiliul Județean Cluj este de 25.000.000 de lei. În cazul declarării acestuia ca și câștigător, finanțarea nerambursabilă asigurată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin Administrația Fondului pentru Mediu, va fi în procent de 100%.

📌Principalele beneficii ale inițiativei forului administrativ județean constau în asigurarea egalității de șanse pentru elevii din întreg județul și facilitarea pentru aceștia a accesului la o educație de calitate, inclusiv reducerea absenteismului și a abandonului școlar. De asemenea, componenta verde a proiectului constă în faptul că prin această achiziție de mijloace de transport școlar nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic se contribuie esențial la asigurarea unui mediu de viață mai sănătos pentru locuitorii județului.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107L Turda

Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107L Turda Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere...

Închide